Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Ralliviikonloppu käyntiin poliisin kannalta rauhallisesti – liikenne oli iltapäivällä erittäin vilkasta Jyväskylän ja Jämsän välillä, Oittilan EK:n läheisyyteen syntyi ruuhka

Ruuhkaa Oittilaan mentäessä. Tiina Mutila
Riikka Minkkinen

Riikka Minkkinen

Ralliviikonloppu käynnistyi poliisin näkökulmasta rauhallisissa merkeissä. 

Ralliliikenne ja normaali viikonloppuliikenne oli perjantaina iltapäivällä erittäin vilkasta Jyväskylä-Korpilahti ja Korpilahti-Jämsä välillä. Poliisi määräsi liikenteenvalvonnan yhteydessä ainakin kolme kuljettajaa väliaikaiseen ajokieltoon törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen takia ja viisi väliaikaista ajokieltoa epäillyn vakavan piittaamattomuuden perusteella.

Lisäksi poliisi kirjoitti yli kolmekymmentä sakkoa ja seitsemän kuljettajaa sai liikennevirhemaksun liikenteessä tapahtuneista vähäisistä rikkomuksista.

– Ajo-olosuhteet ovat olleet hyvät, mutta malttia ja rauhallisuutta liikenteeseen olisi kaivattu enemmän, todetaan tiedotteessa. 

Vilkas liikenne aiheutti ajoittaisia liikenneruuhkia muun muassa Oittilan erikoiskokeen läheisyydessä Päijänteen Vespuolella, missä oli alkuillasta useiden kilometrien autojonot.

Pääsääntöisesti liikenne oli kuitenkin suurista liikennemääristä huolimatta sujuvaa ja vakavammilta onnettomuuksilta vältyttiin. 

Poliisi turvaa yleistä järjestystä ja turvallisuutta sekä tekee tehostetusti liikennevalvontaa ralliviikonlopun aikana. 

Kommentoi

Mainos: Aamuposti

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut