Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Senni Korhonen Kempeleestä Hyvinkään Tahkoon

kuvituskuva Terhi Collin

Kempeleen Kirin Senni Korhonen (s. 2000) siirtyy Hyvinkään Tahkon Leideihin 1+1-vuotisella sopimuksella. Janakkalan Janan kasvatti on aiemmalla Superpesis-urallaan edustanut Kempeleen lisäksi myös Manse PP:tä.

Korhosen tontti löytyy ulkona etukentältä, sisällä etenijän/vaihtajan roolista. Hän toi menneellä kaudella 20 juoksua. Plakkarissa on kolme B-tyttöjen Itä-Länttä. Korhonen pelasi viimeisen C-juniorivuotensa Tahkossa.

– Vahvuuteni löytyvät ulkopelissä suoritusvarmuudesta ja mailan varressa vaihtolyönneistä, Korhonen kertoo Tahkon nettisivuilla.

– Todella innokkaat ja odottavaiset fiilikset Tahkoon siirtymisestä. Leidien meininki vaikuttaa hyvältä ja täällä otetaan isoja steppejä joka kausi. Erityisen mukavaa on palata kotinurkille, kun näkee perhettä ja tuttuja enemmän. Odotan itseltäni ensi kaudella taas pelillistä kehitysaskelta eteenpäin. Etenkin sisäpelin puolella tahdon suorittaa entistä laadukkaammin läpi kesän. Lisäksi toivon voivani auttaa joukkuetta myös pukukopin puolella ja luoda omalla persoonallani rentoa ilmapiiriä.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut