Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kansainvälinen golfmedia arvostaa Kytäjän South East -kenttää – Kytäjä on brittimedia Golf Worldin tuoreimmalla Top 100 -listalla

Toimitusjohtaja Jukka Koivu, osakas Jorma Liimatainen ja kenttämestari Antti Koskela ovat tyytyväisiä kentän samaan kiittävään palautteeseen. Ari Peltonen

Kansainvälisten golfkenttärankingien mukaan Kytäjän South East -kenttä on ollut Suomen paras golfkenttä. South East on maamme ykköskenttä muun muassa Golf Digestin (2020) ja Top100 Golf Courses (2020) mukaan. Kenttä on palkittu myös World Golf Awardseissa Suomen parhaana neljästi, viimeksi vuosina 2019 ja 2020.

Elokuun lopussa julkaistun brittimedia Golf Worldin uudella Top 100 Modern Courses -listalla South East on Euroopassa sijalla 73. Pohjoismaisista kentistä vain neljä tanskalaista, kaksi ruotsalaista kenttää ja yksi norjalainen sijoittuivat rankingissa paremmin.

– Kenttärankingit ovat tärkeitä mittareita ja kiinnostavat golfareita, joten seuraamme mielenkiinnolla kansainvälisiä listauksia. Ne kertovat myynnin kasvun ja asiakastyytyväisyyden ohella paljon siitä, miten onnistumme työssämme ja miten tavoitteemme nousta Pohjois-Euroopan ykkösketjuun etenee, Kytäjän toimitusjohtaja Jukka Koivu toteaa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut