Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Huuhkaja vieraili RiPSin futisleirillä

Daniel O'Shaughnessyn ympärillä oli vilinää, kun innokkaat leiriläiset halusivat nimikirjoituksia Huuhkaja-pelaajalta. RiPS

Riihimäen Palloseura järjesti alkuviikolla perinteisen junioreiden LähiTapiola -futisleirin 6–12-vuotiaille tytöille ja pojille. Yli 50 leiriläisestä useimmat olivat mukana leireillä jo edellisinä vuosinakin.

Tämänkertaisen leirin onnistumisen takeet olivat loistokuntoinen pallokenttä, Patrick O’Shaughnessyn johdolla toteutettu valmennus, lämpö ja aurinko sekä Suomen jalkapallomaajoukkueen eli Huuhkajien riihimäkeläispelaajan Daniel O’Shaughnessyn vierailu leirillä.

Leiripelit päättyivät ”minihuuhkajien” finaalivoittoon.

Sen jälkeen saatiinkin sitten kaikille leiriläisille todellinen voitto, kun he pääsivät pelaamaan yhdessä oikean Huuhkajan, Daniel O’Shaughnessyn kanssa. Pelaamisen lisäksi hän kyseli sitten leiriläisten kuulumisia ja lopuksi otettiin runsas määrä valokuvia sekä saatiin ”nimmarit” paperille, paitaan tai lippikseen.

Näin päästiin kokemaan ikimuistoinen hetki suomalaisen huippufutarin kanssa.

Leirin pelit ja monet harjoitteet antoivat jalkapalloilijanaluille uutta intoa ja halua kehittyä ihan huipulle asti. Pallo oli mukana koko ajan kaikissa harjoitteissa. Niissä päästiin kokemaan niin ilon hetkiä kuin urheiluun kuuluvia pieniä epäonnistumisiakin.

– Yhdessä tekeminen ja kaverien auttaminen oli kaikille tärkeää. Ketään ei jätetty yksin, järjestäjiin kuulunut Kari Palonen kertoi.

Lisäksi kioski- ja välipalapalvelut Liisan, Annelin sekä apulaisten, Sinna Palosen ja Julia Variksen toimesta täydensivät kokonaisuuden.

Leirin järjestäjät, Kari Palonen ja Eero Hynynen, totesivat leiriporttien sulkeuduttua, että kaikki meni lähes suunnitelmien mukaan ja ensi vuoden leiriä on näistä lähtökohdista hyvä lähteä työstämään.

– Futisleirin numero 6 trendikkään mustan leiripaidan tarjosi leiriläisille jälleen Pappa Soccer, järjestäjät lisäsivät.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut