Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Hyvinkään iltarastit jatkuvat kesätauon jälkeen Sonninmäessä – tarjolla myös pyöräsuunnistusradat

Kuvituskuva. Riitta Ketola

Kaikille avoimet Hyvinkään iltarastit palaavat kesätauolta. Heinäkuun viimeisen viikon rastit suunnistetaan Sonninmäen maastossa torstaina 29. heinäkuuta. Tapahtumapaikkana on Vehkojan koulu, josta metsään voi lähteä klo 16.30–19.

Maasto on pääosin mukavaa nopeakulkuista kangasta, jossa risteilee paljon polkuja. Alue on pieni, eikä eksymistäkään tarvitse pelätä näin lähellä kaupunkia – sopii siis erinomaisesti myös vähemmän suunnistaneille, lapsiperheille ja aloittelijoille. Paikan päällä saa opastusta toimitsijoilta.

Tarjolla on viisi eripituista rataa, joiden pituudet vaihtelevat 2–7 km. Pyöräsuunnistajille on tehty erikseen kolme rataa, joiden pituudet ovat 5–12 km.

Karttamaksu on 8 euroa, alle 19-vuotiailta 4 euroa ja perheeltä 16 euroa. Kortilla ja liikuntaseteleillä voi myös maksaa.

Ratoja voi kiertää omatoimirasteina ilman ajanottoa omaan tahtiin seuraavan viikon keskiviikkoon asti. Lisätietoja seuran nettisivuilla www.hyvinkaanrasti.fi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut