Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Antti Pihlström Riksun kesäraveihin – yleisörajoituksia ei ole

Riihimäen kesäraveissa on jälleen hyvää kilpailua luvassa. Arkisto/Kaisa Estola-Haaranen

Ilmari Halinen

Vastikään ohjastajauransa aloittanut jääkiekkoilija Antti Pihlström panostaa tosissaan raviurheiluun. Hän ajaa sunnuntai-illassa peräti kolmella hevosella. Omistajan, kasvattajan ja valmentajan rooleissa Pihlström on toiminut jo pitkään.

Keskikesä on muutenkin oikea aika omistautua raveille, sillä Pihlströmillä ei toistaiseksi ole sopimusta syksyllä alkavalle kaudelle.

Ravit palailevat muutenkin päiväjärjestykseen. Yleisörajoituksia ei ole ja kaikki radan palvelut ovat käytössä. Ravintolasta saa kauan odotettua Riksun tavaramerkkiä kaalilaatikkoa, Toto toimii normaalisti ja ilmaiskuljetus Matkakeskuksen laituristakin kulkee klo 16.30 ja ravien päätyttyä takaisin.

Kepparirata on toiminnassa ja haliponi on paikalla.

Urheilullisella puolella pääosassa ovat tällä kertaa nuoret tulevaisuuden lupaukset Timo Nurmos Oppilasohjastajamestarissa, jossa myös Pihlström on mukana hevosella Je Suis Justine.

Vaikka päälähdössä menetystä ei odoteta, tilanne on aivan toinen Toto5:n kohteessa 4, jossa ajokkina on hänen kumppaninsa Anne Kankaan valmentama Platonic.

Illan Toto5:n avaavassa nopeimmassa lähdössä Pihlström starttaa menestysvalmentaja Nina Pettersson-Perklenin valmentamalla Pension Killerillä, joka on saanut valmentajaltaan kehut viimeisistä esityksistään.

Nuorta valmentaja- ja ohjastajavoimaa edustaa myös pariskunta Christa Packalén ja Niki Finnström, joista edellinen johtaa Riksun valmentajaliigaa. Kannattaa panna muistiin nimet Imakeituptothesky, Xanthus Wapid ja Comeflywithme.

Totovihjeet

Lähtö 1: 3 Muscle Beach – 5 Okay Frank – 7 My Queen Hunter´s

Lähtö 2: 3 Saran Hurling – 1 Tuurin Tuli – 2 Aurelia

Lähtö 3: 8 Ginger Hoss – 2 Nemea Kaka – 12 Cash No More

Lähtö 4: 7 William Birdland – 5 Shadow of Brisbane – 1 Imakeituptothesky

Lähtö 5: 9 Aamun Kimallus – 3 Helmeriina – 6 Vosmari

Lähtö 6: 8 All Star Mint – 4 Got To Goo – 10 Amadeus Possible

Lähtö 7: 6 Platonic – 5 Orzo – 3 Ray Boy

Lähtö 8: 6 Adanna – 3 Treasure Of Pirate – 1 Daddy Boy

Lähtö 9: 2 Comeflywithme – 9 Dragon´s Eye – 11 Mahani

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut