Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Lopella paukkuu pitkin viikonvaihdetta – metsästysammunnan SM-kilpailut ovat samalla Sakon 100-vuotisjuhlakilpailut

Yksi lajeista on metsästystrap. Kuva M60-sarjan finaalista esikilpailuista Lopen ampumaurheilukeskuksessa. Ari Pakarinen

Torstaina Lopella virallisesti käynnistyvät metsästysammunnan SM-kilpailut ovat myös Suomen Metsästäjäliiton ja Sako Oy:n 100-vuotisjuhlakilpailut. Lopen ampumaurheilukeskuksen alkukilpailuissa nähdään yhteensä yli 1 100 kilpailusuoritusta neljässä metsästysammuntalajissa neljän päivän aikana torstaista 22.7. aina sunnuntaihin asti.

Kisatapahtuma alkoi tiistaina ja jatkuu keskiviikkona harjoituskilpailuilla. Harjoituskilpailut toimivat viimeistelyharjoituksena kilpailijoille ja samalla mahdollistivat harjoituksen yli satahenkiselle vapaaehtoisista muodostuvalle toimitsijaorganisaatiolle.

Suomen Metsästäjäliitto muistuttaa niin kilpailijoita kuin yleisöä, että kisaan on laadittu ohjeet varotoimenpiteiksi koronatartuntojen ja altistumisten estämiseksi.

Radalle ei luonnollisestikaan saa tulla karanteenissa tai altistuneena tai hengitystieinfektion oireita potevana. Turvavälejä tulee noudattaa, käsidesiä käyttää ja oma kasvomaski tarvitaan muun muassa sisätiloissa.

Lopen ampumaurheilukeskukselle johtava Nummenrannantie on kapea ja mutkainen, joten yleisön kannattaa noudattaa varovaisuuttaa ampumaradalle tultaessa.

Tulospalvelu: www. hirviurheilu.com .

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut