Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

IFK Mariehamn katkaisi pitkän tappioputkensa tasapelillä

Pasi Peltola / STT

Miesten jalkapalloliigan Kamraterna-kohtaamisessa ei nähty sunnuntaina Maarianhaminassa maaliakaan. IFK Mariehamn ja Helsingin IFK saivat siis molemmat pisteen maalittomalla tuloksella.

Kotijoukkueen oli syytä olla tasapelipisteeseenkin tyytyväinen, olihan se joukkueen ensimmäinen sitten toukokuun alun. Maalitta ahvenanmaalaiset ovat pelanneet jo paria minuuttia vaille 800 minuuttia.

– Tästä tullaan taas. Meillä on ollut vaikea jakso alla, mutta saatiin sentään edes piste. Puolustuksemme oli tänään paikallaan, kommentoi turkulaisesta Interistä Ahvenanmaalle täksi kaudeksi siirtynyt laitapelaaja Elias Mastokangas, 20, Ruutu+:n haastattelussa.

Maarianhaminalaiset kirjauttivat selkeän hallinnan kaikkiin mahdollisiin tilastoihin. Maalintekoyritykset menivät kotijoukkueen nimiin 11–4, laukaukset maalia kohti 5–1 ja kulmapotkut 6–2.

– Viimeiset syöttömme olivat liian huonolaatuisia. Ainut hyvä puoli pelissä oli se, että oma maalimme pysyi puhtaana, kiteytti HIFK:n Moshtagh Yaghoubi, 26.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut