Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

KSML: Toyotan rallitalli keskittää kaiken toimintansa Jyväskylään

Toyotan rallitalli keskittää kaiken toimintansa Jyväskylään ja lopettaa toimintansa Tallinnassa, jossa tallin WRC-autot on rakennettu ja huollettu. AFP / LEHTIKUVA

STT

Ralliautoilun MM-sarjassa kilpaileva Toyotan rallitalli Toyota Gazoo Racing keskittää kaiken toimintansa Jyväskylän toimipaikkaansa Jyskään, kertoi Keskisuomalainen keskiviikkona. Talli lopettaa toimintansa Tallinnassa, jossa tallin WRC-autot on rakennettu ja huollettu.

– Meillä on Jyskässä 8 000 neliötä hallitilaa ja me mahdutaan hyvin sinne saman katon alle, Toyotan rallitallin päällikkö Jari-Matti Latvala kertoi Keskisuomalaiselle.

– Olemme tarjonneet kaikille Viron työntekijöille mahdollisuutta tulla Suomeen, eikä heistä kukaan ole vielä kieltäytynyt.

Keskisuomalainen kertoo, että Toyotan emoyhtiö osti Toyotan rallitallin toiminnot Tommi Mäkisen yritykseltä Tommi Mäkinen Racingiltä viime vuoden lopulla. Rallitalli halusi kuitenkin jäädä Jyväskylään, sillä lähellä on autojen testaamiseen sopivia sorateitä.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut