Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Vasenkätinen Özkür Sarak Nenitan aisapariksi – Cocksin joukkue lähes valmis

Kuvituskuva Kaisa Estola-Haaranen

Cocksin ensi kauden joukkue täydentyi lähes valmiiksi turkkilaisen vasenkätisen maajoukkuepelaajan Özkür Sarakin siirtyessä Cocksiin Slovenian Trimo Trebnjestä 1+1-vuotisella sopimuksella.

Europelit ovat myös Sarakille tuttuja: Trimo Trebnjen kanssa hän pelasi EHF Euroopan Liigaa ja kaudella 2018/2019 Besiktasin kanssa EHF Mestareiden liigaa.

– Pyrimme kasaamaan joukkueen, missä jokaiselle pelipaikalle on kaksi kovaa pelaajaa. Kaikkein vaikeinta on aina löytää se vasenkätinen oikea pakki. Sellaista on haettu aisapariksi Vitalie Nenitalle jo vuosia. Özkür on hyvin liikkuva hyväheittoinen kaveri, joka näkee myös pelikaverinsa kentällä. Perusasiat yhtä hyvällä mallilla kuin Nenitalla, mutta pelaa enemmän puolustuksessa. Nyt oikealla puolella kilpailutilanne kiristyy, joka tekee hyvää kaikille, Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki toteaa seuran tiedotteessa.

28-vuotias Sarak on iloinen sopimuksesta.

– Ensinnäkin on ilo tulla osaksi Cocksin käsipalloperhettä. Siitä tulee varmasti erilainen, hyvä kokemus. Teen parhaani, jotta seurassa oltaisiin tyytyväisiä, hän sanoo.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut