Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Turkkilainen pelinrakentaja Cocksiin Besiktasista – vielä maalivahtivahvistus puuttuu

Kuvituskuva Kaisa Estola-Haaranen

Cocksin miesten edustusjoukkue vahvistuu turkkilaisella pelinrakentajalla, 29-vuotiaaalla Onur Ersinillä. Tämä siirtyy Cocksiin Besiktasista 1+2-vuotisella sopimuksella.

– Onur on todella kokenut, jollaista olemme hakeneet Drjodje Djekicin aisapariksi. Ensimmäisenä turkkilaisena ei Onurin onneksi tarvitse tulla yksin Cocksiin, sillä Besiktasista siirtyy myös kroatialainen Josip Buljubasic, jonka siirto julkistettiin jo aiemmin, Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki kommentoi Cocksin nettisivuilla.

Ersin on pelannut Turkin nuorten ja miesten maajoukkueissa 170 maaottelua. Europeleistä hänellä on kokemusta niin EHF Cup, EHF European League kuin EHF Champions League -tasoltakin.

– Uskon, että tulevasta kaudesta tulee menestys. Itse teen parhaani ja taistelen joukkueen puolesta loppuun asti. Odotan jo innolla, että pääsen perheeni kanssa Suomeen ja liittymään joukkueeseen, Ersin kertoo tiedotteessa.

Cocks etsii enää maalivahtia kotimaahansa palanneen Giedrius Morkunasin tilalle. Yksi sopimus on lisäksi vielä julkistamatta teknisistä syistä.

– Tässä kohden täytyy kiittää Kaj Kekkia, joka on katsonut läpi kymmeniä pelaajia ja satoja pelaajavideoita, seuran puheenjohtaja Jari Viita toteaa ja kertoo myös naisten joukkueen saavan vahvistusta tulevalla kaudella.

Tuokin sopimus julkaistaan myöhemmin.

Kansainvälisistä sarjoista lisätietoa saataneen kesäkuun puolivälissä käsipalloseurojen Forum Club Handball -kokoontumisessa Kreikassa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut