Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Lopen liikuntatoimen duo sai Liikuntateko -palkinnon – "Ovat saaneet loppilaisia liikunnan pariin ja tuoneet esille upean luonnon"

Liikunnanohjaaja Satu Suomalainen (kuvassa) ja Mira Sydänmaa saivat HLU:n Vuoden Liikuntateko -palkinnon. Arkisto/Kare Asp

Lopen liikuntatoimen Satu Suomalainen ja Mira Sydänmaa ovat saaneet Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n Vuoden Liikuntateko -tunnustuksen vuodelta 2020.

Tavallisesti HLU julkaisee ja palkitsee vuoden ansioituneet Hämeen Urheilugaalassa, mutta koronaviruspandemian vuoksi gaalaa ei voitu järjestää vuonna 2021.

Vuoden Liikuntateko -tunnustuksen Suomalainen ja Sydänmaa saivat kehitettyään erityisesti viimeisen parin vuoden aikana todella aktiivisesti lähiliikuntapaikkoja sekä tapoja saada kuntalaisia liikkeelle. Tällaisia ovat esimerkiksi kävely- ja pyöräilykampanjat suorituskortteineen sekä Vie vanhus ulos -tehtäväratakortti.

Liikuntatoimi on myös edistänyt liikuntavälineiden lainausta kirjastosta ja järjestänyt ohjattua liikuntaa niin yli 60-vuotiaille kuin nuorille ja alakoululaisillekin.

– Satu ja Mira ovat toiminnallaan saaneet loppilaisia liikunnan pariin ja tuoneet esille upean luonnon ja liikkumispaikat, HLU:n perusteluissa todetaan.

Muina tunnustuksina HLU palkitsi Vuoden Urheilijana Nokia River Golfin Sami Välimäen, Vuoden Nuorena Urheilijana Turpal Djoukaevin Hämeenlinnan Judoseurasta, Vuoden Jäsenseurana Tampereen Pyrinnön, Elämänura-palkinnolla Jaakko Kailajärven, Vuoden Läpimurtona uimari Ida Hulkon (TaTU Tampere) ja Hämäläisellä Sisulimpulla Matias Salosen (Pirkanmaan Karting).

HLU kiertää kevään, kesän ja syksyn aikana palkittavien kannalta tilanteeseen sopivissa tilaisuuksissa palkitsemassa heitä ja julkaisee tilaisuuksista videokoosteen.

Lähde: HLU:n tiedote

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut