Tuukka Räihä HYRI-yhteisön taitovalmentajaksi – pesti kestää kevääseen 2024

Tuukka Räihä on Riihimäellä tuttu mies muun muassa kiekkokoulujen vetäjänä ja Nikkareiden edustuksen pelaajana. Arkisto/Kaisa Estola-Haaranen

Hyvinkään Jää-Ahmojen ja Riihimäen Kiekko-Nikkareiden yhteisen jääkiekkoyhteisön HYRIn uudeksi taitovalmentajaksi on valittu Tuukka Räihä.

Tehtävään tuli yhteensä 13 hakemusta, joiden pohjalta haastatteluihin kutsuttiin viisi henkilöä. Taitovalmentajan työtehtävät kohdentuvat kiekkokoululaisista U11-ikäisiin Ahmoissa ja Nikkareissa. Taitovalmentaja vastaa seurojen LKK–U11 valmennus- ja ohjauslinjan kehittämisestä sekä toteuttamisesta.

Räihällä on vahva koulutustausta (mm. valmennuksen YAMK-tutkinto) sekä monen vuoden kokemus junioripäällikkönä, valmennuspäällikkönä ja valmentajana toimimisesta.

– HYRI-yhteisön taitovalmentajalla on merkittävä rooli luoda yhtenäistä pohjaa Hyvinkään ja Riihimäen jääkiekkoilijoiden pelaajapolun alkutaipaleella. Näen sen mielenkiintoisena haasteena, jossa pääsee toimimaan merkityksellisen asian parissa ja auttaa luomaan parempia edellytyksiä lasten liikunnalle ja urheilulle, Räihä kommentoi Nikkareiden nettisivuilla.

– Tuukan kokemus ja osaaminen tuovat mahtavan lisän lapsivaiheen urheilutoimintaan sekä seurojen toimintaan, Nikkareiden toiminnanjohtaja Antti Laaksonen sanoo.

Taitovalmentaja aloittaa työnsä 1.8. ja työsuhde ulottuu kevääseen 2024 saakka. Määräaikaisuus perustuu HYRI-yhteisölle osoitettuun Jääkiekkoliiton taitovalmentajatukeen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut