Leijonille NHL-vahvistus – Kekäläinen mukana olympiaprojektissa

NHL-jääkiekkoliigan Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen vahvistaa Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen toimintaa ensi vuoden olympialaisiin liittyen, mikäli NHL-pelaajat ovat mukana Pekingin kisoissa. Asiasta kertoi Jääkiekkoliitto sivuillaan keskiviikkona.

Columbusta helmikuusta 2013 lähtien johtanut Kekäläinen tarkkailee pelaajia Pohjois-Amerikassa ennen kisoja. Olympialaisissa Kekäläinen kuuluu joukkueen johtoryhmään, tittelinään "apulais-GM".

– Minulle on kunnia-asia olla maajoukkueen mukana ja tehdä töitä yhdessä valmennus- ja johtotiimin kanssa. Olympialaiset on upea tapahtuma ja mahdollisuus saavuttaa jotain ainutlaatuista, sillä uskon, että saamme todella kovan ryhmän kasaan, Kekäläinen kertoi liiton sivuilla.

Maajoukkueelle apu kelpaa mainiosti – aivan kuten vuoden 2016 World Cupissa ja vuoden 2014 Sotshin olympialaisissa, joissa Kekäläinen oli myös Leijonien vahvistuksena.

– On todella hienoa saada Jarmo mukaan tiimiin. Meillä on erinomaiset kokemukset vastaavasta työnjaosta aikaisemmista tapahtumista, Leijonien GM Jere Lehtinen sanoi.

– Vielä emme vielä tiedä mahdollisista ensi kautta koskevista matkustusrajoituksista, joten on entistäkin tärkeämpää, että yksi tiimin jäsenistä toimii Pohjois-Amerikasta käsin heti kauden alusta alkaen, päävalmentaja Jukka Jalonen täydensi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut