Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Korona haukkasi kymmeniä miljoonia Liverpoolin tuloksesta jo pandemian ensi kuukausina

Viimeisen 12 kuukauden aikana Liverpool on arvionsa mukaan menettänyt pandemian ja koronarajoitusten takia 120 miljoonan punnan eli noin 138 miljoonan euron tulot. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Valioliigaseura Liverpool ilmoittaa tehneensä kymmenien miljoonien tappiot toukokuuhun 2020 päättyneellä tilikaudella. Seuran tappiot ennen veroja olivat 46 miljoonaa puntaa eli lähes 53 miljoonaa euroa.

Liverpool kertoi tappioistaan vain viikko sen jälkeen, kun se joutui luopumaan Euroopan 12 mahtiseuran Superliigasta, joka kuihtui kasaan fanien, viranomaisten ja lajin kattojärjestöjen painostuksesta.

Liverpoolin tappiot kertovat koronapandemian vaikutuksista vain viime vuoden toisella neljänneksellä.

Liverpool on arvionsa mukaan menettänyt pandemian ja koronarajoitusten seurauksena 120 miljoonan punnan eli noin 138 miljoonan euron tulot 12 viime kuukauden aikana.

Tappiota on kertynyt perutuista otteluista ja yleisöltä suljetuista peleistä, jotka ovat vaikuttaneet tv- ja lipputuloihin.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut