Loimaan Palloilijat ja Hyvinkään Tahko jatkavat yhteistyötä – myös ensimmäinen harkkapeli vastakkain keskiviikkona

Miika Rantatorikka Tahko Yrityspalvelut / Urho Ruuskanen

Hyvinkään Tahko ja Loimaan Palloilijat jatkavat pesäpallossa farmi- ja yhteistyösopimusta alkavalla kaudella.

Yhteistyö sai alkunsa Loimaan noustua ykköspesikseen kauden 2019 päätteeksi. Seurojen välinen sopimus kattoi kauden 2020, jonka jälkeen tarkasteltiin, miten seurojen tavoitteet ovat toteutuneet. Yhteistyö on sujunut odotetun hyvin, jonka johdosta sopimus jatkuu myös alkavan kauden.

– Saamme nuoria, nälkäisiä pelaajia, käyttöömme. Heillä ainoa tavoite on kasvaa Superpesis-pelaajiksi. Näin ollen saamme myös omaa rotaatiota pyöritettyä ja kuormaa jaettua. Ja samalla mahdollistetaan joukkueemme asettaman kovan tavoitteen tavoittelemista, LP:n miesten pelinjohtaja Joni Kalttonen sanoo tiedotteessa.

Tahkolle on tärkeää taata ja tarjota nuorille urheilijoilleen mahdollisimman kehittävä polku kohti huippua. LP tavoittelee yhteistyön myötä kilpailua joukkueen sisällä ja pyrkii parantamaan iskukykyään Ykköspesiksessä.

– Hyvinkään Tahko jatkaa mielellään yhteistyötä Loimaan Palloilijoiden kanssa. Viime kaudella yhteistyö sujui erinomaisesti ja se palveli molempien joukkueiden tarpeita hyvin. Tärkeää on löytää nuorille pelaajille sopiva paikka kehittyä pesäpalloilijana ja yhteistyön kautta tämä mahdollistuu. Säännöllinen vuoropuhelu seurojen välillä on oleellista yhteistyön hyvälle toteutumiselle ja tämän kauden aikana se on jatkunut aktiivisesti, viime vuoden tapaan, Tahkon toimitusjohtaja Miika Rantatorikka kertoo.

Tahko pelaa LP:n kanssa harjoitusottelun keskiviikkona 21.4. vieraskentällä.

Lisäksi Tahko pelaa harjoituspelejä la 24.4. klo 13 (Tahko–KPL), su 2.5. (Manse PP–Tahko), su 16.5. (KaMa–Tahko) ja su 22.5. klo 13 (Tahko–Manse PP).

Superpesiskausi alkaa perjantaina 28. toukokuuta, Ykköspesiskausi kesäkuun alussa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut