Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves vei taas Tampereen herruuden – "En tiedä, tuntuuko se kipeältä"

Kauden kaikki neljä paikallispeliä voittanut Ilves varmisti perjantaina miesten jääkiekkoliigan Tampereen herruuden, kun Tappara polvistui Hakametsässä 4–1 (2–1, 1–0, 1–0).

Viime kaudella Ilves vei runkosarjavoitot lukemin 4–2, mutta tällä kaudella Tappara ei ole saanut vielä voittoakaan.

Eniten tuskaa kirvesrinnoille on aiheuttanut kauden kaikissa otteluissa pisteitä (1+4) tehtaillut Ilves-laituri Matias Maccelli, joka syötti perjantain osumista kaksi.

– Ollaan vaan pelattu sillä tavalla Tapparaa vastaan, kun meille on palavereissa ohjeistettu, ja jokainen on sitoutunut siihen. Ollaan pelattu kurinalaisesti ja puolustettu hyvin, Maccelli sanoi.

Viikon kaikki kolme otteluaan hävinneen Tapparan maalinteko on sakannut viime otteluissa pahasti. Perjantain ainokaisen iski avauserässä Lassi Vanhatalo.

– Ehkä siinä jokin lukko on joukkueella päällä. Ylivoimalla saadaan paikkoja ja kiekkoa verkkoon, mutta viidellä viittä vastaan ei juurikaan, Vanhatalo ihmetteli.

Tampereen herruuden menettämiseen hän suhtautui tyynesti.

– En tiedä, tuntuuko se kipeältä, vaikka nämä pelit olisi hienoa voittaa. Sen verran on vielä hommaa tällä kaudella, että parempi pitää tarkempi fokus omassa pelaamisessa.