Laurikaisen nollapeli siivitti HPK:n kotivoittoon Tapparasta – "Sama tarina kuin viime peleissä on ollut"

HPK venytti voittoputkensa Liigassa kolmen ottelun mittaiseksi, kun se löi myös kovavireisen Tapparan luvuin 3–0.

HPK ratkaisi ottelun toisessa erässä. HPK:n Elmeri Eronen ylivoimalla ja Valtteri Puustinen osuivat keskimmäisessä erässä, vaikka Tapparan maalivahti Christian Heljanko venyi vain neljään torjuntaan. HPK:n kassari Eetu Laurikainen torjui kakkoserässä peräti 20 kertaa.

Laurikainen, 28, on ollut tärkeä lenkki Kerhon löytyneessä noususuhdanteessa. Hän venyi yhteensä 35 torjunnalla kauden ensimmäiseen nollapeliinsä.

– Sama tarina kuin viime peleissä on ollut. Hyvä ensimmäinen ja kolmas erä, mutta vaikeuksia oli toisessa erässä. Laurikainen oli erinomainen, HPK:n päävalmentaja Matti Tiilikainen sanoi.

– Tarvitsimme onnea ja Laurikaisen loisto-otteita. Alivoimapeli kehittyy ja kolmas erä oli jäähytön. Perässä ollaan, mutta nöyrin mielin seuraavaa kohti, Tiilikainen jatkoi.

Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola piti HPK:n voittoa ansaittuna.

– HPK oli ennakoidun sitkeä ja hyvä. Emme saaneet parasta irti kaikista pelaajista. Meidän kärki oli hyvä, mutta taustalla oli sinne päin vetelyä. Sillä ei tässä sarjassa pärjää, Tapola kertoi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut