Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme - tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Kärpät aloitti toisen neljän vierasottelun putkensa Annusen nollapelillä Tampereella

Kärpät otti tiistaina seitsemännen vierasvoiton peräkkäin jääkiekkoliigassa, kun Justus Annunen pelasi kauden ensimmäisen nollapelinsä ja Cody Kunyk teki helmikuun ensimmäisen maalinsa Ilveksen kaatuessa 1–0.

Ilves pääsi lopussa pelaamaan 27 sekuntia kuudella kenttäpelaajalla kolmea vastaan, kun Tuukka Tieksola sai ajassa 56.28 ottelurangaistuksen taklattuaan Miro Nallia päähän ja Shaun Heshka kakkosen ajassa 59.33.

– Tuomarit näki Tieksolan tilanteen sanomansa mukaan hyvin, kai se oikein meni. Hyvä taistelu meiltä koko pelin ajan, sanoi Kärppien vt. päävalmentaja Lauri Mikkola.

Ottelu oli ensimmäinen Kärppien neljästä peräkkäisestä vierasottelusta välillä 23.–27. helmikuuta. Jakso on liigan parhaan vierasjoukkueen toinen vastaava tässä kuussa, 9.–13. helmikuuta se voitti kaikki neljä myös viiden päivän aikana pelaamaansa vierasottelua.

– Mukana on yhdeksän pakkia ja 15 hyökkääjää, kierrätetään pelaajia. Nyt kohti Turkua, Mikkola sanoi.

Päävalmentaja Mikko Mannerin koronakaranteeni päättyy ensi sunnuntaina, eli Mikkola on päävastuussa koko vieraskiertueen ajan.

Kärpät pelasi kaikki neljä kauden runkosarjaotteluaan Ilvestä vastaan 12 päivän aikana ja voitti niistä kolme.