Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itävallan Liensberger pujotteli maailmanmestariksi – suomalaiset eivät selvinneet toiselle kierrokselle

Itävallan Katharina Liensberger voitti pujottelun naisten maailmanmestaruuden Italian Cortina d'Ampezzossa. Slovakian Petra Vlhova oli toinen ja Yhdysvaltain Mikaela Shiffrin kolmas. Suomen Riikka Honkasen ja Erika Pykäläisen lauantai päättyi keskeytykseen avauskierroksella.

– Lasku lähti heti alusta alkaen lapasesta. Olin kokoajan hieman myöhässä, ja sitten suksi haukkasi ja ajauduin ulos, Honkanen kertoi tiedotteessa.

Suomen alppihiihdon urheilujohtaja Tommi Viirret oli tyytyväinen kisaurakkaan ja nosti esiin muun muassa kolme sijoitusta 15 parhaan joukkoon.

– Vaikka itse suorituksissa oli paljonkin parannettavaa, oli ilme kokonaisuudessaan joukkueelta positiivinen. Uusi formaatti joukkuekilpailussa on mielenkiintoinen, jossa meidän kannattaa kehittyä, ja erityisesti jo tämänkertainen yhdeksäs sija osoittaa, että meillä on tulevaisuudessa mahdollisuus olla kärkikahinoissa.