Torstille vaikeuksista huolimatta uran paras sijoitus MM-suurpujottelussa – "Vähän muiden avustuksella se tuli"

Suomen Samu Torsti oli 15:s alppihiihdon MM-kisojen miesten suurpujottelussa Italian Cortina d'Ampezzossa. Sijoitus on Torstin uran paras MM-suurpujottelussa. Kilpailun voittaneelle Ranskan Mathieu Faivrelle Torsti hävisi 4,08 sekuntia.

Torsti oli ensimmäisen kierroksen jälkeen 16:s, mutta onnistui hankalasta toisesta laskusta huolimatta parantamaan sijoitustaan yhdellä pykälällä. Toinen lasku oli monelle muullekin hankala, ja esimerkiksi kilpailua ensimmäisen kierroksen jälkeen johtanut Ranskan Alexis Pinturault laski ulos radalta.

– Sijoitus on uran parasta kyytiä, (vaikka) vähän muiden avustukselle se tuli. Ekasta kierroksesta jäi vähän hampaankoloon ja toisesta vähän enemmän, mutta kaikki otetaan, mitä saadaan. Kokonaisuudessaan ehdottomasti onnistuneet kilpailut, hyviä sijoituksia ja hyviä suorituksiakin, Torsti summasi Ski Sport Finlandin Facebookissa julkaisemalla videolla.

Hopealle sijoittui Italian Luca De Aliprandini ja pronssille Itävallan Marco Schwarz.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut