Speedwayratojen puurtajalle Puurtajanmalja

Juha Varjus palkittiin Puurtajanmaljalla. Jarmo Tapola

Hyvinkään kaupunki palkitsi torstai-iltana Tuula Tammisen ja Eemil Kurhelan Hyvinkään vuoden 2020 parhaina urheilijoina

Keilaaja ja vapaaottelija palkittiin Hyvinkään vuoden 2020 parhaina urheilijoina

Kaupunki ei kuitenkaan palkinnut torstai-iltana ainoastaan urheilijoita, vaan muisti myös urheilijoiden saavutusten mahdollistajia.

Vuoden valmentaja -kategoriassa palkinto jaettiin HyPSin P06:n ja HyPon P09:n joukkueiden valmennustiimeihin kuuluvalle Simo Tarvoselle. Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean hyvinkääläinen toimitusjohtaja palkittiin tammikuussa perinteisessä Urheilugaalassa Taustavoima -palkinnolla.

Hyvinkääläinen Simo Tarvonen sai Taustavoima -palkinnon – Lukas Hradecky valittiin Vuoden urheilijaksi

Urheilugaalassa jaetun palkinnon perusteluissa todettiin, että Tarvonen on edistänyt pitkään nuorten urheilijoiden asemaa ja valmennusolosuhteita kaksoisuran näkökulmasta. Monilajisen Urhea-kampus-olympiavalmennuskeskuksen rakentaminen on harppaus uudelle tasolle yli 5000 nuoren urheilijan ja 200 valmentajan arjessa.

Vuodesta 1993 jaetulla Puurtajanmalja-palkinnolla kaupunki muisti Juha Varjusta, joka on vuosikaudet puurtanut Hyvinkään Vauhtipuistossa ja erityisesti sen speedwayradalla. Varjuksen kerrotaan olevan aina valmis sijoittamaan niin omaa aikaansa kuin rahaansakin Vauhtipuiston speedwayrataan.

– Hänen työnsä on mittaamattoman arvokasta Hyvinkään Moottorikerhon speedway-jaokselle, sillä ilman häntä rata ei olisi Suomen mestaruuskilpailujen vaatimalla tasolla. Hyvinkään speedwayrataa pidetään yhtenä Suomen parhaimmista radoista, jota myös ulkomaalaiset huippukuljettajat ovat kehuneet. Hän pitää rataa täydellisessä kunnossa niin pienille aloitteleville kuljettajille kuin kilpakuskeillekin, speedway-jaoksen puheenjohtaja Ekku Salonen perusteli ehdotustaan Puurtajanmaljan saajaksi.

Hyvinkään kaupunki palkitsi viime vuoden menestyneitä

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut