Kytäjä Golf nostaa kotimaan kisojen panoksia –"Pelaajat pääsevät kokemaan Kytäjällä kaikin puolin ainutlaatuisen elämyksen."

Kytäjän kenttähenkilökunta asettui kesällä kuvattavaksi South East -kentän 18. väylällä. AP arkisto/Kytäjä Golf

Suomen parhaaksi golfkentäksi arvostettu Kytäjä Golf esittelee kesällä 2021 kilpagolfareille uudenlaisen tapahtuman. BMW Kytäjä Challengessa aktiivisesti kotimaan kisoja kiertävät pääsevät nauttimaan huippukuntoisista Kytäjän kentistä kilpailuvirityksillä ja kokemaan samalla uudelle tasolle viedyt kisajärjestelyt.

– Olemme sijoittaneet tapahtumat kilpailukalenteriin niin, että pääasiassa kotimaassa kilpailevilla on hyvä mahdollisuus osallistua molempiin kisoihin. Tapahtumien päiviä valittaessa olemme huomioineet mm. Finnish Tourin ja Mid Tourin osakilpailut, kertoo Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu Kytäjä Golfin tiedotteessa.

Kytäjä Challengen kilpailut ovat kaudella 2021 sunnuntaina 6.6. ja lauantaina 31.7. Kesäkuun kisa on Kytäjän North West -kentällä ja heinäkuussa pelataan South Eastilla.

– Kilpailukenttien lisäksi panostamme tapahtumaan niin, että pelaajat pääsevät kokemaan Kytäjällä kaikin puolin ainutlaatuisen elämyksen. Tavoitteenamme on tarjota osanottajille ns. Euroopan Tour -standardien mukaiset olosuhteet, Koivu toteaa.

Ennen omaa lähtöaikaa ja kierroksen jälkeen pelaajilla on käytössä muun muassa players lounge, jossa heille on tarjolla syötävää ja juotavaa. Kilpailussa on palkintoina tasokkaita majoituspaketteja ja golftarvikkeita. Molemmissa kisoissa on kaikilla par 3 -väylillä lähimmäksi lippua -palkintona Garminin golfkello.

Tasoituksettomana lyöntipelinä pelattavissa kilpailuissa naiset ja miehet pelaavat samassa sarjassa; miehet pelaavat kentät takatiiltä (SE 64, NW 65) ja naiset 55-tiiltä. Kumpaankin kilpailuun otetaan mukaan maksimissaan 156 pelaajaa ja tasoitusraja on yhdeksän.

Kisojen tuomarina toimii arvostettu Arto Teittinen, jolla on kokemusta tuomaritehtävistä mm. kuudesta golfin major-kilpailuista.

Lähde: Kytäjä Golfin tiedote

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut