Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

HyPSin hyväntekeväisyys-kampanja käyntiin vähävaraisten lapsiperheiden tukemisella – "Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä"

Vähävaraisten lapsiperheitten lapsille annetaan mahdollisuus aloittaa jalkapalloharrastus maksuttomasti. Sirpa Repo

Hyvinkään Palloseura käynnistää helmikuussa Yhdeksän hyvää -kampanjansa, jonka tavoitteena on tehdä vuoden 2021 aikana yhdeksän yhteiskuntavastuullista tekoa ja kampanjaa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Kampanjoiden kohderyhminä voivat olla kaikki apua tarvitsevat, ainoana rajauksena on, että tekojen tulee olla konkreettisia ja kohdistua suoraan apua tai toimia tarvitseville, HyPSin tiedotteessa kerrotaan.

– Viime vuosi oli varmasti monelle ihmiselle, yritykselle, yhdistykselle ja yhteisölle hankala ja apua tarvitsi varmasti moni, joka sellaiseen tilanteeseen ei ollut aiemmin joutunut. Lisäksi avun tarve on, valitettavasti, monelle ollut jo pitempään arkipäivää. Me saimme seurana paljon apua yhteisöltämme viime vuonna ja haluamme nyt pistää hyvän kiertämään, HyPSin toiminnanjohtaja Janne Bruun kertoo tiedotteessa.

Ensimmäisenä ”hyvänä tekonaan” HyPS tukee, yhdessä kauppakeskus Willan ja Hope ry:n kanssa, jopa kymmenen vähävaraisen lapsiperheen lapsen jalkapalloharrastuksen aloittamisen maksuttomalla ensimmäisellä vuodella. Tuettavat kohderyhmät ovat 2014–15-syntyneet pojat ja 2012–15-syntyneet tytöt. Ikäjaottelu perustuu seuran aloittavien ryhmien ikäluokkiin.

– Liikuntaharrastuksella saadaan lapsille punaiset posket, onnistumisen tunteita ja liikunnan riemua. Meidän ei tarvinnut kahta kertaa miettiä lähdemmekö mukaan tähän kampanjaan auttamaan lapsiperheitä, kauppakeskus Willan markkinointipäällikkö Mirva Lemmetty toteaa.

Tukea hakevien perheiden pyydetään olevan yhteydessä paikalliseen Hope-yhdistykseen: harrastukset.hyvinkaa@hopeyhdistys.fi. Tuettu toiminta on mahdollistaa aloittaa välittömästi. Ennen toimintaan sitoutumista voi lapsi käydä kokeilemassa toimintaa kahden viikon ajan ilman sitoutumista. Perheiden anonymiteetti turvataan Hope ry:n toimintaperiaatteiden mukaisesti.

Omista hyvien tekojen kampanjoistaan kiinnostuneet yritykset voivat olla yhteydessä Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtajaan Janne Bruuniin.

HyPSin ikäkausitoiminta on ympärivuotista toimintaa sekä harraste-, että tavoitteellisille pelaajille. Joukkueet harjoittelevat iästä riippuen 1–5 kertaa viikossa ja osallistuvat turnauksiin ja sarjoihin ympärivuoden.

Lähde: HyPSin tiedote.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut