Sankka lumisade esti yhdistetyn miesten mäkikisan Itävallassa

Torstainen yritys hypätä yhdistetyn maailmancupin mäkiosuuden varakilpailu keskeytyi sankan lumisateen takia Itävallassa. Suomen päävalmentaja Petter Kukkonen kertoi, että harjoituskierros Seefeldin HS109-mäestä sujui, mutta varsinaisessa kisassa hyppäämisestä ei tullut enää mitään.

Ylämäen vauhdinottoladulla hyppääjien sukset tökkivät lumeen, vaikka kisajärjestäjät yrittivät puhkua lehtipuhaltimilla latua puhtaaksi.

Kahden vuoden takaisissa MM-kisamaisemissa ohjelmassa on kolme kisapäivää, ja varakilpailu yritetään hypätä perjantaina koekierroksen sijaan. Suomalaisista ovat mukana Ilkka Herola, Wille Karhumaa, Arttu Mäkiaho ja Perttu Reponen.

Seefeldin maailmancup-viikonloppu on viimeistä edellinen ennen Oberstdorfin MM-kisoja. Ensi viikolla yhdistetyn miehet kilpailevat Saksan Klingenthalissa, mutta helmikuun puolivälin Lillehammerin viikonloppu peruuntui Norjan matkustusrajoitusten takia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut