Hyvinkääläisille kärkisijoja ratsastuksen rankingtilastossa – Veera Paloheimo juniorien ykkönen

Veera Paloheimo ja Wolle Wolkenstein olivat SM-kisojen ykkösiä junioreissa. SRL Hanna Heinonen

Ratsastuksen vuoden 2020 ranking-tilastot ja valiomerkit on jaettu. Eri lajien ranking-ykkösiksi tulivat senioreissa esteratsastaja Sanna Backlund, kenttäratsastaja Elmo Jankari, kouluratsastaja Anna von Wendt, pararatsastaja Sanna Koskiluhta ja matkaratsastaja Ines Beilmann-Lehtonen.

Reiningissä paras oli Mari Rapola, All Aroundissa Heidi Olin, yksinvikellyksessä Jessica Laxen ja valjakkoajossa Leena Kalalahti.

Esteratsastuksessa myös valiomerkin tienanneen Backlundin jälkeen kakkonen oli samaa janakkalalaista Hattel Riders -seuraa edustava Susanna Granroth

Kouluratsastuksessa Hyvinkään Urheiluratsastajien Emma Kanerva oli seniorien viides ja Veera Paloheimo juniorien ykkönen. Paloheimo – Wolle Wolkenstein ansaitsi valiomerkin. Hevosista Kanervan Dambacu NL oli neljäs.

Pararatsastajissa Kirvunkylän Ratsastajia edustava Katja Karjalainen oli toinen ja HyvUran Pia Reitti yhdeksäs. Samoilla sijoilla olivat ratsastajien hevoset Dr Doolittle ja Supremo.

Lännenratsastuksen All Aroundissa Hyvinkään Ratsastajat valtasi kärkikympin sijoja: Kirsi Jokivalli toinen, Sini Saramo kolmas, Katja Orrainen viides, Satu Rauhala-Enckell kuudes, Tiia Jokivalli seitsemäs, Leena Purontakanen kahdeksas ja Maria Mäenpää kymmenes.

Nuorissa HyR:n Annika Särkänmäki oli toinen tienaten myös valiomerkin ja junioreissa Minja Tikkanen – Szpak oli ykkönen niin ikään valiomerkin kera..

Valjakkoajossa HyR:n Mia Ventoniemi oli ponivaljakoissa toinen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut