Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tulimerestä selvinnyt F1-kuski esitteli onnettomuuden jälkiä sosiaalisessa mediassa

Formula ykkösissä pitkään ajaneen ranskalaiskuljettaja Romain Grosjeanin ajot Haas-tallissa päättyivät karmeaan onnettomuuteen Bahrainin gp:ssä marraskuun lopulla, kun hän menetti autonsa hallinnan ja törmäsi radan reunukseen. Auto syttyi räjähdysmäisesti tuleen, mutta onnekseen Grosjean pääsi ajoissa ulos liekkien keskeltä.

Grosjean selvisi tapahtuneesta lievin vammoin, mutta toki palovammat käsissä ovat melkoisen hurjan näköisiä. Grosjean esitteli tiistaina käsiään Twitterissä , kertoen kuinka kädet eivät ole enää siteissä.

F1:ssä 11 kauden aikana 179 gp-kisaa ajaneen Grosjeanin, 34, jatkosuunnitelmista ei ole tietoa, mutta hän on toivonut pääsevänsä vielä "yksityiseen" F1-testiin, jotta ura saisi positiivisempaa päätöstä. Grosjeanin onnettomuuden jälkimainingeissa Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff tarjosi Grosjeanille tuollaista testiä yhdellä saksalaisvalmistajan mestaruusautoista.