Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvinkään Talvirastit alkavat lauantaina – omatoimisuunnistuksilla jatketaan

Hyvinkään Rastin Talvirastit alkavat 9.1. Koronarajoitusten takia Talvirastit toteutetaan omatoimisuunnistuksena ainakin tammikuun ajan.

Ratoja voi kiertää ilmoitetun aikavälin ajan vapaasti, eikä ajanottoa järjestetä. Omatoimitapahtumissa on kuitenkin mahdollista viedä tulos ja reitti manuaalisesti tai GPS:n avulla tulospalvelujärjestelmään ja reittihärveliin. Ensimmäinen omatoimitapahtuma on 9.1.-22.1. Martissa ja seuraava 23.1.-5.2. Hyvinkäänkylässä.

Omatoimirastien maksu on 6 euroa, alle 18-vuotiaat sekä HyRan jäsenet pääsevät maksutta. Maksun voi suorittaa ja kartan tulostaa Rastilipun kautta www.rastilippu.fi tai tilata HyRan internet-sivujen ohjeiden mukaan.

Kun koronatilanne sallii, pidetään myös tavallisia tapahtumia kartanmyynteineen ja tulospalveluineen koronarajoitusohjeita noudattaen. Silloin lähtöajat ovat entiseen tapaan lauantaisin klo 10-11.

Ratapituudet ovat noin 9 km, 7 km, 5 km ja 3 km, mutta jos lumitilanne sallii, voidaan rasteja viedä myös maastoon ja radat ovat silloin lyhyemmät.

Ohjelmassa on myös muutama sprinttisuunnistustapahtuma, jossa ratapituudet ovat noin 2-3,5 km. Ohjelmaa päivitetään tilanteen muuttuessa ja ajantasaiset tiedot löytyvät Hyvinkään Rastin internetsivuilta www.hyvinkaanrasti.fi.

Omatoimirastit jatkuvat joka tapauksessa maaliskuun loppuun asti kahden viikon jaksoissa.