Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Markkasen Bulls hävisi kauden toisenkin ottelunsa – "Useimpina iltoina emme todennäköisesti ole atleettisimpia, taitavimpia tai kokeneimpia, mutta voimme olla joukkue"

NBA-koripalloliigassa Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls on hävinnyt Indiana Pacersille 106–125.

Markkanen takoi joukkueelleen kotiparketilla toiseksi eniten pisteitä paikallista aikaa lauantaina pelatussa pelissä. Hän nappasi 16 pistettä. Kolmosissa hän onnistui kahdesti kahdeksasta yrittämästä.

Bullsille eniten pisteitä keräsi jälleen Zach LaVine, joka onnistui kasvattamaan joukkueen saldoa 17 pisteellä. Indianan pisteiden osalta menestyksekkäin pelaaja oli T.J. Warren, joka nappasi 23 pistettä.

Chicago Sun-Times -lehti kertoo valmentaja Billy Donovanin olevan huolissaan siitä, miten joukkueen pelaajat antavat kentällä tapahtuvien vastoinkäymisten romuttaa heidät fyysisesti ja emotionaalisesti.

– Olen sanonut tämän aiemmin: Heidän täytyy tehdä tämä yhdessä. Heidän täytyy taistella yhdessä, tehdä se yhdessä. Useimpina iltoina emme todennäköisesti ole atleettisimpia, taitavimpia tai kokeneimpia, mutta voimme olla joukkue, hän sanoi ottelun jälkeen.

Alkanut kausi on Donovanin ensimmäinen Bullsin päävalmentajana.

Ottelu oli Bullsille toinen tällä kaudella. Joukkue hävisi myös kauden avauspelinsä. Atlanta Hawks vei chicagolaisia 124–104.

Bulls kohtaa seuraavaksi Golden State Warriorsin. Ottelu alkaa Suomen aikaa varhain maanantaiaamuna.