Aikuisten sisäharrastukset tauolle – vain Pontevan ilman yleisöä pelattavat ykkösdivaripelit saadaan otella

Ponteva saa otella divaripelinsä tyhjille katsomoille, mikäli Koripalloliiton otteluohjelmaa ei muuteta. Muuten aikuisurheilijoilla ei ole kolmen viikon sulkuaikana sisähalleihin Hyvinkäällä asiaa. Kaisa Estola-Haaranen

Uudenmaan uusimpien koronarajoitusten takia Hyvinkään kaupunki sulkee sisäliikuntapaikkansa aikuisharrastajilta 25.11. lähtien näillä näkymin 13.12. asti.

Toistaiseksi ainoan poikkeus tehdään Hyvinkään Pontevan kahden ykkösdivisioonan joukkueen sarjapelien kohdalla, mikäli Koripalloliitto pitää pelit voimassa. Näillä näkymin siis Pontevan miehet pelaavat yleisöltä suljetussa hallissa 29.11. ja 6.12. omat ottelunsa sekä naiset 6.12. oman ottelunsa.

Toiminnan keskeytys koskee Hyvinkään kaupungin hallinnoimissa sisätiloissa tapahtuvaa yli 20-vuotiaiden joukkue-, ryhmä- ja kontaktilajiharrastustoimintaa. Käytännössä mitkään sisäliikuntatilat, salit ja jäähallit eivät ole käytettävissä yli 20-vuotiaiden toiminnassa.

– Tarkoitus on, että lasten ja nuorten toiminta pystyttäisiin järjestämään, jos se on turvallista esimerkiksi jakamalla junioriryhmiä pienemmiksi. Junioriryhmien jatkaminen nähdään tärkeäksi lasten henkisen hyvinvoinnin kannalta, Hyvinkään liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila toteaa.

Myös jäähallien yleisöluisteluvuorot keskeytetään ja Sveitsin uimalan ja Urheilupuiston kuntosalit suljetaan. Liikuntapalveluiden ryhmätoiminta keskeytetään.

Ulkokentillä voi harjoitella turvavälit ja koronaohjeet huomioon ottaen. Vakkila korostaa maskien käytön ja normaalien hygieniakäytäntöjen tärkeyttä.

Salivuokrien ja muiden maksujen mahdollisista palautuksista tehdään kaupungin tiedotteen mukaan päätöksiä tämän viikon aikana. Vakkilan mukaan viikon mittaan saattaa tulla lisämääräyksiä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut