RiVoLin joukkueilla on ollut vilkas syksy – seuran väki on kisannut niin joukkuevoimistelussa kuin akrobatiavoimistelussakin

Riihimäen Voimistelu ja Liikunnan väellä on koronapandemiasta huolimatta ollut vilkas syyskausi. Kilpailemaankin on ehditty muun muassa akrobatiavoimistelussa ja joukkuevoimistelussa.

RiVoLin akrobatiavoimistelijat ovat kilpailleet Tampereella ja Espoossa. Kilpa-akrobatiavoimistelu on seurassa melko uutta. AKRO-kilparyhmä on perustettu vuosi sitten, joten kisakausi on ryhmälle vasta toinen.

Upea ja menestyksekäs syyskausi on nyt takana. Akrobatiavoimistelun luokkakilpailuissa Tampereella 1lk 7–10-vuotiaiden pareissa Ida Saari ja Kukka Miettinen saavuttivat 1. sijan (kategoria 2).

2lk 7–12-vuotiaiden trioissa Eelin Halmesmäki, Nelli Miettinen ja Venla Viren ottivat kolmossijan (ktg 2) ja 2lk yli 7-vuotiaiden trioissa Ella Tiukka, Moona Anttila ja Lilja Ericsson ykkössijan (ktg 1).

Espoossa luokkakilpailuissa Saari ja Miettinen olivat jälleen 1. sijalla (ktg 1), trioissa Halmesmäki, Miettinen ja Viren 1. sijalla (ktg 2) sekä Tiukka, Anttila ja Ericsson 3. sijalla (ktg 2).

RiVoLin joukkuevoimistelijoissa Helinä-tiimissä 2008–10 syntyneet debytoivat 10–12-vuotiaiden sarjassa. Helinä K tähtää kilpasarjaan ja Helinä S harrastesarjaan.

Helinä K on ollut kahdeksas kaikissa kolmessa kisassaan ja korkeimmillaan kategoriassa 4.

Helinä S on kisannut kahdesti ollen 13:s ja 15:s. Kategoria oli viimeksi Elixiria Cupissa Tampereella 7.

Freesia-tiimissä voimistelevat 2006–07 syntyneet.

Freesia K kisaa 12–14-vuotiaiden kilpasarjassa kansantanssi-teemalla, musiikkina Värttinää. Kolmen kisan sijoitukset ovat vaihdelleet pronssista 9. sijaan. Kategoria on ylimmillään ollut 6.

Kisakausi päättyy ensi lauantaina Tampereella kilpasarjojen mestaruuskilpailuissa, jossa tavoitteena on tehdä yhdenaikainen ja ilmaisullinen suoritus.

Freesia S kisaa harrastesarjassa Irlanti-teemalla. Sijoitus on vaihdellut hopeasta 8. tilaan kategorian ollessa ylimmillään 4.

2004–05 syntyneistä muodostuu 14–16-vuotiaiden harrastesarjassa kisaava Agalie. Joukkueen teemana on Chicago-musikaali, ja kisakauden aikana se on saavuttanut ennätyspisteensä.

Kerava Cupissa Agalie oli kuudes ja Elixiria Cupissa kahdeksas (pisteet 14.250).

Felia (2001–03) kilpailee yli 16-vuotiaiden harrastesarjassa, musiikkinaan Queenin Don’t Stop Me Now. Myös Felia on saanut syksyllä juhlia ennätyspisteitään, jotka tulivat Kerava Cupssa (15.317) tuoden seitsemännen sijan.

Elixiria Cupissa Felia oli viides.

Kevätkaudelle 2021 RiVoLi hakee uusia voimistelijoita kaikkiin joukkuevoimistelun joukkueisiinsa. Kokeiluharjoituksista voi sopia erikseen joukkueiden valmentajien kanssa (etunimi.sukunimi@rivoliry.fi).

Stara-joukkue Feelan (synt. 2011–14) avoimet harjoitukset ovat maanantaina 30.11. klo 16-18 Kalevantalolla ja perjantaina 4.12. klo 16-18 Kalevantalolla.

Lisätietoja joukkueista antaa Milla Smolander, p. 040 539 5066 (milla.smolander(at)rivoliry.fi)

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut