”Crazy Mikellä” syksy täynnä toimintaa – elokuvastunttia, Autohullu-sarjan kuvauksia ja Jaguarin testausta

Crazy Mike ja Jaguar Saukkolassa. Marko Kyöstilä

Mauri ”Crazy Mike” Uuskosken syksyyn kuuluu sopivasti tekemistä. Hän sai viime viikolla osaltaan valmiiksi ensi maaliskuussa ilmestyvän elokuvan stunt-tilanteiden kuvaukset Helsingin keskustassa.

– Ajoimme keskustassa autoilla keskellä yötä erilaisia tilanteita. Mielenkiintoinen kokemus olla osana 20 miljoonan budjetin elokuvassa, Crazy Mike toteaa.

Lähiviikkoina alkavat Autohullut-sarjan kuvaukset. Sarjan, jossa Crazy Mike on ollut aikaisemminkin mukana.

Vaikka kilpa-autoilurintamalla on ollut tällä kaudelle hiljaista, on Riihimäen Urheiluautoilijoitakin rallipoluilla edustaneen Crazy Miken tiimissä oltu asialla Jaguar-auton kanssa.

– Jaguarin moottorin kanssa on ollut luvattoman paljon teknisiä ongelmia. Nyt autossa on vakiomoottori kiinni ja olin sillä ajamassa viime lauantaina Lopen Saukkolan erikoiskokeella. Kyydissä oli 70-vuotissynttärisankari, joka kyllä piti kokemastaan ja kivaa oli kaikilla. Hän sai ajaa itse meidän V1600-luokan Citroënilla.

– Sen sijaan Jaguarin moottorissa ongelmat jatkuivat, mutta syy sytyspuolien rikkoontumisiin näyttäisi olevan selvillä ja ollaan oikealla tiellä, että auto alkaa kunnolla toimimaan, Crazy Mike tilittää.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut