Tennistähti Zverev kiisti ex-tyttöystävän tukehduttamissyytökset ja myönsi saavansa lapsen toisen ex-tyttöystävän kanssa

Saksan tennistähti Alexander Zverev kiisti entisen tyttöystävänsä Olga Sharipovan syytökset, joiden mukaan Zverev olisi yrittänyt tukehduttaa hänet viime vuoden elokuussa New Yorkissa. Toisen entisen tyttöystävänsä Brenda Patean julkisuuteen kertoman uutisen Zverev sen sijaan vahvisti: tennispelaajasta on tulossa isä.

– Viime päivät ovat olleet melkoisen haastavia, Zverev myönsi Instagramissa.

Sharipova sanoi venäläiselle nettisivustolle, että Zverev yritti tukehduttaa hänet painamalla tyynyn hänen kasvoilleen. Sharipova sanoi Zverevin myös hakanneen hänen päätään seinää vasten. Sharipova toisti kertomuksensa Instagramissa, mutta julkaisematta Zverevin nimeä.

– Nämä ex-tyttöystäväni Olga Sharipovan perusteettomat syytökset tekevät minut erittäin surulliseksi. Meillä oli suhde, mutta se päättyi kauan sitten. En tiedä, miksi Olga julkaisee näitä syytöksiä nyt, Zverev sanoi.

Zverevin toisen entisen tyttöystävän Brenda Patean julkaisema raskausuutinen oli Zvereville mieluisampi.

– Iloitsen suuresti lapsesta. Vaikka Brenda ja minä emme enää ole yhdessä, meillä on hyvä suhde ja aion kantaa vastuuni isänä. Huolehdimme lapsesta yhdessä. Enempää en aio sanoa tästä yksityisasiasta. Olen varma, että Brenda ja minä onnistumme tässä ilman mediaakin, Zverev ilmoitti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut