Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Jalkapallon Ykkösen kausi pelataan loppuun marraskuussa

STT

Palloliiton hallitus päätti torstaina, että jalkapallon miesten Ykkösen kausi on määrä saada pakettiin 8. marraskuuta. Kauden on ollut määrä loppua 31. lokakuuta, mutta koronan aiheuttamien ottelusiirtojen takia lopetus venyy.

Varsinainen päätöskierros pelataan 31. lokakuuta, ja sen jälkeen jäljellä on kolme rästipeliä. Ne pelataan seuraavasti: VPS–KTP 4. marraskuuta ja AC Oulu–MP sekä Jaro–KTP 8. marraskuuta.

Palloliitto ilmoitti myös perusteet, joilla kausi voidaan vielä keskeyttää.

– Otteluita ei enää tämän jälkeen koko joukkueeseen tai sen merkittävään osaan kohdistuvan koronakaranteenin johdosta siirretä, vaan mikäli koronasta johtuvia ottelusiirtotarpeita tulee, sarja päätetään kokonaisuudessaan ja sarjasijoitukset lasketaan suhteellisten pisteiden perusteella, liiton tiedotteessa todetaan.

AC Oulu johtaa Ykköstä kolmen pisteen erolla KTP:hen ja Jaroon. KTP:llä on ottelu enemmän jäljellä. Ykkösen voittaja nousee liigaan ja kakkonen etenee liigakarsintaan.

Kommentoi

Mainos: Aamuposti

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut