Tahkon kauden 2021 joukkue kasassa – harjoitusringissä 18 nimeä

Miika Rantatorikka tekee ensi kaudellakin töitä sekä pelinjohtajana että toimitusjohtajana. Toni Vähämaa

Miesten Superpesiksessä pelaava Hyvinkään Tahko on käynnistänyt kauden 2021 ja saanut joukkueensa kasaan. Sopimuspelaajia Tahkolla on 15. Harjoitusringissä ovat mukana myös omat lupaavat juniorit Luka Raesmaa ja Ville Rämet.

Uusina hankintoina Tahkoon tulivat Teemu Nurmio ja Petteri Alanen. Ville Vierimaa palaa muutaman Sotkamon Urheilulukiossa vietetyn vuoden jälkeen Tahkoon.

Aleksanteri Haukan pelaajasopimus purettiin sen sijaan yhteisymmärryksessä.

Tahkon pelinjohtajana jatkaa Miika Rantatorikka.

– Kun mietittiin muutosta, niin käytiin läpi alueet, missä lähdetään joukkuetta kehittämään ja lopulta saatiin niihin hyvät palaset. Nurmio ja Alanen ovat pelaajina ja ihmisinä loistotyyppejä. Lisäksi ovat erittäin määrätietoisia ja tavoitteellisia, kun puhutaan suhtautumisesta urheiluun. Kokonaisuudessaan he sopivat hyvin tuohon meidän palettiin. Tärkeä asia on myös Kalle-Tapion siirtyminen linjapelaajaksi, Rantatorikka sanoo Tahkon tiedotteessa.

Rantatorikka pitää myös tärkeänä nostaa omia junnuja edustuksen mukaan.

– Rämet, Raesmaa ja Vierimaa ovat erinomaisia lahjakkuuksia, ja nyt he pääsevät oikein kunnolla työnteon makuun. Heillä on eväät tulla ihan superpesistasolle ja huippupelaajiksi. Se on meille tärkeä arvo, kun samaan aikaan tulee ulkopuolelta muutamia pelaajia, niin saadaan myös omia lahjakkuuksia nostettua edustukseen ja kehitettyä heitä eteenpäin. Loimaan Palloilijoiden kanssa jatkuu hyvin toiminut farmiyhteistyö ja lisäksi yhteistyötä tehdään myös muiden Ykköspesis-seurojen kanssa. Nuorten pelaajien pelaajapolku alkaa olla Tahkossa hyvällä mallilla.

Rantatorikka jatkaa samalla Tahkon toimitusjohtajana. Edelliskausi näytti uhkaavalta, mutta seura selvisi siitä lopulta kiitettävästi.

– Yhteenvetona voi sanoa, että selvittiin hyvin tästä erittäin haastavasta kaudesta. Ottelutapahtumat pystyttiin viemään hienosti ja vastuullisesti läpi. Taloudellisesti selvittiin kohtuullisesti, vaikka uhkakuvat olivat tosi suuret keväällä.

– Pitää olla todella kiitollinen pelaajille, yhteistyökumppaneille, talkoolaisille ja katsojille. Kyllä tämä vallitseva tilanne on ennen kaikkea sellaista yhteisöllisyyttä lisännyt. On ollut tosi hieno nähdä tämän tapahtuvat ja olen todella kiitollinen siitä.

Rantatorikka kertoo, että tulevaisuudessa Tahkon keskeinen teema on

toiminnan kehittäminen ja laajentaminen.

– Tulevaisuutta on vaikea ennustaa ja toivotaan, että päästään normaaliin mahdollisimman pian. Ollaan myös kehittämässä omaa toimintaa koko ajan ja siitä on tarkoitus tulla tietoa vielä tämän vuoden puolella, että mitä Tahko haluaa olla tulevaisuudessa. Uskotaan, että pystytään palvelemaan sitten paremmin yrityskumppaneita Hyvinkäällä ja lähialueilla.

Miesten Superpesis

Tahkon sopimustilanne

Joosua Rättö 2021, Luukas Levänen 2021, Kristian Malikine 2021, Riku Hokkanen 2021, Jere Vikström 2021, Jere Harjuvaara 2021, Juha Korhonen 2022, Matias Kauppinen 2021, Kaapo Kalmari 2021, Santtu Patova 2022, Teemu Nikkanen 2021, Patrik Vartama 2021, Ville Vierimaa 2022, Luka Raesmaa 2022, Ville Rämet 2021, Teemu Nurmio 2022, Petteri Alanen 2022, Kalle-Tapio Huusko 2021+2022.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.