Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Saarela jatkoi HPK:n tuskaa

Pasi Honkanen / STT

Viimeksi loppuun pelatun liigakauden mestari HPK jatkaa ongelmien keskellä. HPK kärsi Lukkoa vastaan kauden kolmannen tappion ja mikä kauheinta, yleisömäärä oli järkyttävä: 651 on kauden alhaisin lukema koko sarjassa.

Lukon maalivahti Oskari Setänen venyi 25 torjuntaan, mutta nollapeli jäi vain minuutin ja 17 sekunnin päähän. HPK:n Henri Kanninen esti Setäsen täydellisen esityksen.

Pohjois-Amerikassa kolmella edellisellä kaudella pelannut Aleksi Saarela teki voittomaalin toisessa erässä Jonne Tammelan loistosyötöstä.

– Meillä on Jonnen kanssa pitkä historia aina junnumaajoukkueista asti. Saimme hyvin tyhjän tilan ja Jonnelle kunnia hyvästä syötöstä, sanoi jo neljä maalia tällä kaudella tehnyt Saarela.

– Yleisömäärä ei vaikuttanut fiilikseen. Kaikki osaa suhtautua tilanteeseen korona-aikana. Olemme puhuneet asiasta moneen kertaan joukkueen kanssa, Saarela jatkoi.

Lukon tehomiehiä olivat myös Vili Saarijärvi (1+1), hyvän vaikutuksen tehnyt Pavol Skalicky (1+1) ja Kristian Pospisil (0+2).

Lukko on voittanut HPK:n viidessä peräkkäisessä runkosarjan matsissa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut