Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KuPS vakuuttavasti miesten jalkapalloliigan kärkeen

Kuopion Palloseura jatkaa vahvaa menoaan miesten jalkapalloliigassa. Kuopiolaiset ottivat sunnuntaina jo seitsemännen perättäisen voittonsa kaatamalla IFK Mariehamnin vieraskentällä ansaitusti 0–2.

KuPS hallitsi varsin selvästi etenkin ottelun avausjaksoa, ja maalin johto tauolla oli vähintään ansaittu. IFK Mariehamn pääsi paremmin peliin mukaan toisella puoliajalla, mutta ei pystynyt kunnon takaa-ajoon enää KuPSin toisen osuman jälkeen.

– Hyvä kamppailu, pystyimme luomaan enemmän maalipaikkoja ja sitä kautta tekemään myös kaksi maalia. Pelasimme oikein hyvän ottelun, KuPSin päävalmentaja Arne Erlandsen tiivisti.

IFK Mariehamnin päävalmentaja Lukas Syberyjski totesi, ettei KuPS ole suotta taistelemassa jatkopaikoista Euroopan kentillä.

– Vastassa oli todella kova joukkue, joka on askelen päässä Eurooppa-liigasta. Sen huomasi. Ensimmäisellä jaksolla olimme selvästi alakynnessä, mutta meillä olisi voinut olla mahdollisuutemme toisella jaksolla. Kaikkineen KuPS ehdottomasti kuitenkin ansaitsi voittonsa, Syberyjski myönsi.