Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

RoPS katkaisi pitkän tappioputkensa – "Joukkue teki viikolla järkyttävän määrän töitä ja sai palkinnon"

Rovaniemen Palloseura otti keskiviikkona Valkeakoskella kauden ensimmäisen voittonsa jalkapalloliigassa ja piti ensimmäisen kerran nollan omassa päässä, kun joukkue kaatoi Enoch Banzan ja Youness Rahimin maaleilla Hakan 2–0.

Näin RoPS nousi viiteen pisteeseen ja kuuden pisteen päähän karsijan paikalla olevasta TPS:stä.

– Joukkue teki viikolla järkyttävän määrän töitä ja sai palkinnon. Päällimmäinen tunne on nyt ylpeys, sanoi viikko sitten päävalmentajaksi tullut Mikko Mannila.

Maalittoman avausjakson jälkeen Rahimi kuljetti pallon keskiviivalta Hakan päätyyn ja syötti Banzalle, joka teki vasta kolmannen RoPS:n vierasmaalin tällä kaudella. Ennen ottelua RoPS:n vierassaldo oli seitsemän tappiota maalierolla 2–17.

– Kuljetus on tavaramerkkini. Enoch oli vapaana ja syötin. Voiton avain oli se, että meillä oli vihdoin kaikki pelaajat terveinä. Olemme keskittyneet treeneissä taktisiin kuvioihin ja pakka pysyi koossa, oman osumansa rangaistuspotkusta tehnyt Rahimi sanoi.

RoPS on HJK-lähtöiselle Rahimille jo viides liigaseura. Myös Banzalla on vahva HJK-tausta.

Vieraista 10 pistettä koonnut Haka jatkaa kotonaan voitoitta. Tasapelejä on kaksi, ja maaliero nyt 7–23 yhdeksästä ottelusta.