Lauri Markkanen sai uuden päävalmentajan

Billy Donovan on Chicago Bullsin uusi käskijä. Mike Ehrmann

STT–AFP

Lauri Markkasen NBA-joukkue Chicago Bulls on nimennyt uudeksi päävalmentajakseen Billy Donovanin, joka korvaa viime kuussa irtisanotun Jim Boylenin. Donovan, 55, valmensi viimeksi Oklahoma City Thunderia, josta hän lähti aiemmin tässä kuussa joukkueen pudotuspelitaipaleen päätyttyä.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme toivottaa Billyn ja hänen perheensä tervetulleiksi Chicago Bullsiin. Hän on menestynyt läpi valmennusuransa. Uskomme, että hänen kykynsä auttaa pelaajia saavuttamaan potentiaalinsa sekä yksilöinä että ryhmänä sopii hyvin meille. Hän on voittanut kaikkialla, ja toivomme että se jatkuu täällä Chicagossa, Bullsin urheilutoimenjohtajana tänä vuonna aloittanut Arturas Karnisovas sanoi joukkueen julkaisemassa tiedotteessa.

Lauri Markkanen (keskellä) saa uuden päävalmentajan. TANNEN MAURY / EPA

Donovan valmensi Thunderia viisi kautta ja johti joukkueen 243 voittoon ja 157 tappioon. Thunder eteni Donovanin valmennuksessa joka vuosi pudotuspeleihin.

Bulls on jäänyt kolmena viime kautena ulos pudotuspeleistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.