Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Hurrikaani-Loimaa jää pois Mestarien liigasta koronatilanteen takia

Euroopan koronavirustilanteen takia Hurrikaani-Loimaa jättäytyi ilmoittautumasta Mestarien liigaan. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA

STT

Hurrikaani-Loimaa ei lähde mukaan miesten lentopallon Mestarien liigaan. Hurrikaanilla olisi ollut paikka Mestarien liigaan runkosarjan voittonsa perusteella, mutta seura päätti jättää ilmoittautumatta sarjaan koronavirustilanteen takia.

Päätös merkitsee sitä, että suomalaisjoukkueista miesten Mestarien liigassa pelaa vain VaLePa. Naisissa Mestarien liigassa pelaa LP Viesti.

Hurrikaani-Loimaa oli aiemmin esittänyt ehdollisen halukkuutensa osallistua Mestarien liigaan, jos olosuhteet Euroopassa ovat turvalliset. Seurassa kuitenkin katsottiin , että Hurrikaanin vastustajaksi tulisi jossain vaiheessa seura maasta, johon kohdistuu Suomessa matkustusrajoituksia.

Loimaalaisseura ei saanut tällaiseen mahdolliseen tilanteeseen riittäviä selvityksiä Euroopan Lentopalloliitolta CEV:ltä, joten Hurrikaani keskittyy tulevalla kaudella kotimaan peleihin.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut