Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Woods selvitti niukasti cut-rajan, lihaksistaan otsikoissa ollut DeChambeau karsiutui jatkokierroksilta Ohiossa

Selkäkipuja valitellut golfin supertähti Tiger Woods selvitti tiensä niukasti jatkokierroksille Yhdysvaltain PGA-kiertueen kisassa Ohiossa. Samalla Woods vältti tekemästä ikävää historiaa, sillä hän ei ole koskaan pudonnut jatkosta Jack Nicklauksen isännöimässä Memorial Tournamentissa.

Woodsin tulos kolme yli parin riitti juuri cut-rajan paremmalle puolelle. Woodsin päivään mahtui viisi bogeyta, yksi tuplabogey, mutta myös kolme birdieta, jotka pelastivat hänet kalkkiviivoilla jatkoon.

– Ei kovin hyvä. Yritän luoda momentumia itselleni, mutta joka kerta onnistuin tukahduttamaan sen yrityksen. Loppupäivästä tuli taistelua, 15-kertainen major-voittaja harmitteli ja kertoi selkävaivojensa alkaneen jo lämmittelyssä.

Woods nähdään Ohiossa tositoimissa ensimmäistä kertaa sitten koronaviruspandemian alkamisen.

Karsiutuneiden joukossa oli muun muassa yhteistulokseen viisi yli parin tehnyt Bryson DeChambeau, joka on ristitty kiertueen kohupelaajaksi. DeChambeau oli otsikoissa koronaviruksesta johtuneen pelitauon aikana, sillä yhdysvaltalainen kasvatti lihasmassaansa huomattavasti. Sen avulla hän lyöntinsä ovat pidentyneet selkeästi.

Tämä ei kuitenkaan auttanut Ohiossa, sillä 15. reiällä DeChambeau sortui harvinaiseen reikätulokseen kymmenen.

Jatkokierroksille kärjessä lähtevät tuloksen yhdeksän alle parin pelanneet Yhdysvaltain Ryan Palmer ja Tony Finau.