Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KuPSin väkevä vire liigaviheriöillä jatkui – Inter-kapteeni Furuholm myönsi: "KuPS oli suvereeni"

Hallitseva miesten jalkapalloliigan mestari KuPS oli vakuuttavassa vireessä tiistaina kotistadionillaan. Kuopiolaisjoukkueen ankara painostus palkittiin niukalla voitolla Interistä, joka jäi täysin altavastaajaksi. Näin KuPS sai hyvityksen Interille cupin puolivälierässä kärsimälleen tappiolle.

KuPSin 1–0-voittomaalin viimeisteli Juho Pirttijoki kulmapotkun jälkitilanteesta. Tilanteen juonivat lyhyellä kulmapotkulla Ilmari Niskanen ja Urho Nissilä.

– Interillä ei ollut mitään saumaa. Erinomainen 90 minuutin esitys meiltä, Pirttijoki summasi.

KuPS oli lähellä mennä johtoon jo ensimmäisen puoliajan lopussa, kun joukkue kehitti rajun painostuksen. Lähimpänä onnistumista oli Niskanen, jonka tulinen laukaus paukahti maalin tolppaan. KuPSin Aniekpeno Udon pusku oli menossa maaliin yläriman alle, mutta Interin puolustus pelasti tilanteen.

– Olimme onnekkaita, että hävisimme vain 0–1. KuPS oli suvereeni, Interin kapteeni Timo Furuholm tunnusti.

Vaisusta Interistä erottui toppari Arttu Hoskonen. Aivan viime hetkillä hän oli onnistua maalinteossa, mutta pusku kolahti KuPSin maalin ylärimaan.