Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

NHL-seura Tampa Bay ja kolme baseball-seuraa sulkivat harjoituskeskuksensa koronan leviämisen takia – myös Toronton tähtipelaaja Auston Matthews on antanut lehtitietojen mukaan positiivisen koronanäytteen

NHL-seura Tampa Bay Lightning sekä MLB-liigan baseball-seurat Philadelphia Phillies, Toronto Blue Jays ja San Francisco Giants ovat sulkeneet harjoituskeskuksensa koronaviruksen takia. Philadelphia Phillies ilmoitti perjantaina, että viisi sen pelaajaa ja kolme muuta työntekijää on antanut positiivisen koronanäytteen.

ESPN ja Tampa Bay Times raportoivat, että myös Tampa Bay Lightningin harjoituskeskuksessa olisi paljastunut useita pelaajien ja seuran työntekijöiden koronatapauksia. Seuran harjoituskeskus pysyy Timesin mukaan suljettuna ainakin heinäkuun 6. päivään.

Philadelphia Phillies on harjoitellut Clearwaterissa Tampan kupeessa ja Blue Jays muutaman kilometrin päässä siitä pohjoiseen. Tampa Bayn harjoituskeskus on 37 kilometrin päässä Clearwaterista.

Koronavirus leviää vauhdilla muuallakin Floridassa, sillä viranomaiset ilmoittivat perjantaina 4 000 uudesta tartunnasta.

NHL ilmoitti 11 positiivisesta näytteestä

Urheilupiireistä alkoi perjantaina kertyä huonoja koronauutisia eri puolilla Yhdysvaltoja. Toronto Sun kertoi, että Toronto Maple Leafsin tähtipelaaja Auston Matthews on antanut positiivisen tuloksen koronatestissä. Lehden mukaan Matthews on karanteenissa kotonaan Arizonassa.

Maple Leafs ei vahvistanut lehden tietoja perjantaina.

– Toronto Maple Leafs ei kommentoi tietoja seuran henkilökunnan testituloksista. Liiga päivittää tietoja kootusti joukkueissa tehdyistä testeistä ja positiivisista tapauksista, seura ilmoitti.

Maple Leafsin pelaajien on tarkoitus kokoontua harjoitusleirille 10. heinäkuuta.

NHL kertoo, että 11 pelaajaa on antanut positiivisen koronatestin sen jälkeen, kun seurojen harjoituspaikat avattiin 8. kesäkuuta.