Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Liikuntakerhot alkavat Hausjärvellä – uimakouluja pidetään Puujoella ja Kolmilammilla

Hausjärvellä järjestetään kesällä uimakouluja lapsille. Kuvituskuva. Timo Pasanen

Hausjärven liikuntatoimi järjestää tänäkin kesänä liikuntakerhoja eri puolilla kuntaa. Kerhoja pidetään kesäkuun 1. päivästä alkaen aina juhannukseen saakka ja tenniskerhoja kahden viikon ajan kesäkuun alusta alkaen. Uimakoulut puolestaan alkavat heti juhannuksen jälkeen.

Liikuntakerhoja, joissa liikutaan monipuolisesti ja pelaillaan kaikenlaisia pelejä, pidetään maanantaista perjantaihin klo 10–11.45 Hikiän, Oitin ja Ryttylän urheilukentillä. Palloilukerhoja puolestaan järjestetään samoilla kentillä maanantaista perjantaihin klo 12.15–14 ja niissä pelataan kaikenlaisia pallopelejä, mutta pääosin kuitenkin jalkapalloa. Kaikki kerhot on tarkoitettu 6–10-vuotiaille lapsille.

Oitissa, yläkoulun kaukalossa pidetään alkeisryhmän tenniskouluja 1.–5.6. klo 10–11.30 9–12-vuotiaille ja 12–13.30 6–8-vuotiaille. Seuraavalla viikolla on vuorossa jatkoryhmät samoin ajoin ja ikäryhmin. Lainamailoja on saatavissa rajoitetusti.

Uimakouluja pidetään Oitissa Puujoella ja Ryttylässä Kolmilammilla maanantaista perjantaihin. Oitin uimakoulu alkaa 22. kesäkuuta klo 11 ja Ryttylän samana päivänä klo 13.45.

Uimataidottomille tai alle 10 metriä uiville tarkoitettu uimakoulu kestää kaksi viikkoa ja merkkisuoritukset tehdään toisella viikolla.

Uimakouluun voivat ilmoittautua 5-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Aiempina vuosina uimataitoisille pidettyä jakoryhmää ei tänä vuonna järjestetä.

Liikunta- ja palloilukerhojen osallistumismaksu on 15 euroa ja sillä lapsi voi osallistua kerhoihin koko kesän ajan.

Uimakoulun hinta on niin ikään 15 euroa ja se pitää sisällään myös mahdolliset suoritusmerkit ja todistuksen.

Tenniskoulun hinta on myös 15 euroa ja sillä hinnalla voi osallistua joko alkeisryhmään tai jatkoryhmän tai molempiin.

Ilmoittautumiset tehdään suoraan kentille ja mukaan voi tulla milloin vain. Osallistumismaksut laskutetaan kerhojen loputtua.

Osallistujien kannattaa varata mukaan pientä evästä, juotavaa sekä sopivat asusteet sään mukaan. Tarkempi ohjelma on jaettu koulujen kautta koteihin ja se löytyy myös kunnan kotisivuilta.

Lisätietoja saa liikuntatoimistosta, 040 330 6780 tai jari.kovanen@hausjarvi.fi.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut