Riihimäelle aukeaa uusi jääkiekon harjoituskeskus – Ykkös Hockey Centerin perustaja: "Mahdollisuudet ammattilaisuraan kasvavat"

Riihimäen Kiekko-Nikkareiden junioreita harjoituksissa. Kuvituskuva. Arkistokuva / Nora Myllymäki

Kesäkuun alussa Riihimäen Petsamoon aukeaa yksityisellä rahoituksella uusi jääkiekon harjoituskeskus, Ykkös Hockey Center. Harjoituskeskuksesta löytyy 60 neliön synteettinen tekojää ja erilaisia pelitekniikan parantamiseen tarkoitettuja harjoitusalueita. Harjoituskeskus tulee olemaan avoinna ympärivuotisesti kaikenikäisille ja -tasoisille jääkiekon pelaajille.

– Harjoituskeskus on perustettu tukemaan riihimäkeläisten jääkiekkoilijoiden taitotason nousua. Vaikka Riihimäellä onkin oma jäähalli, niin motivoituneelle ja tavoitteelliselle pelaajalle saatavilla oleva jääaika ei ole riittävä, tiivistää Ykkös Hockey Centerin perustaja Satu Sinisalo kertoo tiedotteessa.

Harjoituskeskuksen suunnittelussa on huomioitu erityisesti ne asiat, jotka kehittävät urheilijoiden pelillistä taitoa. Keskuksesta löytyvät muun muassa tekojää, laukaisupaikkoja sekä toiminnallinen alue. Harjoituskeskuksen tavoitteena on osaltaan mahdollistaa yhä useamman riihimäkeläisen jääkiekkoilijan nousemisen ammattilaissarjoihin.

– Kyllä mahdollisuudet ammattilaisuraan kasvavat, kun treenipaikat ovat kunnossa. Onhan riihimäkeläisiä pelaajia ollut jo aikaisemminkin SM-liigassa, mutta uskomme, että harjoituskeskuksen myötä saamme vielä lisää pelaajia nousemaan ammattilaisuralle, visioi Sinisalo.

Jääkiekkoharjoitteiden lisäksi harjoituskeskuksessa on saatavilla mentaalivalmennusta sekä urheiluhierontaa. Tulevaisuudessa keskuksen palvelutarjontaa tullaan kehittämään urheilijoiden toiveet ja tarpeet huomioiden. Esimerkiksi jääaluetta on mahdollista laajentaa suuremmaksi, mikäli kysyntää vain riittää.

– Harjoituskeskuksen kehittämisessä meillä vain taivas on rajana. Haluamme ideoida harjoituskeskuksen kokonaisuutta nyt isolla pensselillä. On ollut ilo myös huomata, miten jääkiekkopiireissä harjoituskeskusta odotetaan suurella innolla, paljastaa Sinisalo.

Harjoituskeskukseen on ostettavissa muun muassa viiden ja kymmenen kerran kortteja. Jääaikaa voi varata myös yksityisesti joukkueelle tai vaikkapa yrityksen tyky-päivän viettämiseen. Harjoitusaika suositellaan varattavan aina etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla. Harjoituskeskuksen ajankohtaiset uutiset löytyvät harjoituskeskuksen Facebook-sivuilta ”Ykkös Hockey” sekä pian avautuvalta verkkosivustolta.

Lähde: Ykkös-Hockeyn tiedote.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Tv:t, pelit ja pakastimet myyneet erityisen hyvin alkuvuonna Hyvinkäällä ja Riihimäellä – "Keväällä huomasi, että ihmiset panostavat kotiin"
 2. Koulut pyörähtivät Hausjärvellä käyntiin innostuneissa merkeissä – "Lapset tervehtivät iloisesti toisiaan heti aamusta"
 3. Parkkilupien jako alkanut Riihimäellä – Lupa tulee uusia syyskuun 1. päivään mennessä
 4. Läntinen koulualue yhä kipukohtana Riihimäellä – monitoimitalon sisällöstä muutosesitys – kuntalaiskysely tulossa palveluverkkouudistuksesta
 5. Hyvinkään liikenteessä jatketaan ainakin kesäaikatauluilla ainakin syykuun alkuun – "Talviaikatauluun siirtymistä harkitaan koronatilanteen ja matkustajamäärien kehittymisen mukaan"
 6. Ydinsukellusvene Kursk upposi 20 vuotta sitten onnettomuudessa, joka oli kova isku Venäjän ylpeydelle
 7. Hallitus kokoontuu tänään iltakouluun lomien jälkeen
 8. Koulutyö alkaa monissa kouluissa tänään, ensimmäiset kiirehtivät opintielle jo eilen
 9. Valtiovarainministeriön on määrä saada valmiiksi ehdotuksensa ensi vuoden budjetiksi – neuvotteluissa etsitty keinoja esimerkiksi vientiteollisuuden auttamiseksi
 10. Kestomenestyjä Sevilla kiri Eurooppa-liigan välieriin Ocamposin puskumaalilla
 11. Biden valitsi varapresidenttiehdokkaakseen senaattori Kamala Harrisin – suurella puolueella on ensimmäistä kertaa ehdokkaana musta nainen
 12. KPV vastasi puolustuspeliharjoitteesta nousseeseen somekohuun – Juntunen:"En ole koskaan ollut rasisti"
 13. EU uhkaa pakotteilla – ei pidä Valko-Venäjän vaaleja vapaina
 14. Pesäpallon päähän saanut Haimi näki katsomosta, kun Koplan Lammila otti debyyttivoittonsa viuhka kädessä – "Koitin olla sotkematta poikien peliä"
 15. Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin tuntevat ihmiset päästettiin ääneen pariskunnasta kertovassa kirjassa

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Keusoten alueella viime viikolla kaksi uutta koronatartuntaa – Hyvinkäällä tartuntoja nyt yhteensä 71
 2. Riihimäkeläisille kysely tulevasta palveluverkosta – Ohjausryhmän ehdotuksissa koulujen määrät vaihtelevat
 3. Päijät-Hämeen keskussairaalassa koronatartunta – lähes 30 työntekijää ja useita potilaita karanteeniin
 4. Hyvinkääläisseuran jalkapallovalmentajalle syyte alaikäisen valmennettavan seksuaalisesta hyväksikäytöstä – mies ei enää valmenna seurassa
 5. Koronanäytteiden otto kiihtyy – tartuntoja tavattu seudulla silti hyvin vähän – määrä kasvanee lomien päätyttyä
 6. Parkkilupien jako alkanut Riihimäellä – Lupa tulee uusia syyskuun 1. päivään mennessä
 7. Suomessa on todettu 22 uutta koronatartuntaa
 8. Koronatestausmäärät nyt Keski-Uudellamaalla huipussaan – sote-pomo suosittelee maskin käyttöä tai turvavälejä
 9. Gumball 500€ -autot starttasivat Hyvinkäältä – Katso kuvat hurjista virityksistä!
 10. Olli Mustonen tuo Beethovenin Hausjärven kirkkoon – Pianisti kehuu kotikirkkonsa soveltuvuutta pianoresitaaleihin
 11. THL:n pääjohtaja: Maskisuositus julkaistaan torstaina – julkiset liikennevälineet erityishuomiona, suosituksesta tulossa alueellinen
 12. Hus: Koronavirusnäytteiden tutkiminen ruuhkautui, asiakkaiden on varauduttava useiden päivien viiveisiin
 13. Hyvinkään liikenteessä jatketaan ainakin kesäaikatauluilla ainakin syykuun alkuun – "Talviaikatauluun siirtymistä harkitaan koronatilanteen ja matkustajamäärien kehittymisen mukaan"
 14. Ensin ruuhkautui koronanäytteiden tutkiminen, nyt Keusoten koronapuhelin
 15. KPV vastasi puolustuspeliharjoitteesta nousseeseen somekohuun – Juntunen:"En ole koskaan ollut rasisti"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.