Lisätietoa pienryhmäharjoitteluun: Ulkokentillä voi harrastaa samanaikaisesti 30 ihmistä – enintään 10 hengen ryhmissä

HJK:n pelaaja Ferhan Hasani joukkueen pienryhmissä pidettävissä harjoituksissa Helsingissä. -Koivisto Antti Aimo-Koivisto / LEHTIKUVA

STT

Palloliitto kertoi perjantaina, että aluehallintovirastolta on saatu lisätietoa liittyen urheilun pienryhmäharjoitteluun ajanjaksolla 14.–31. toukokuuta. Suurilla kentillä kuten jalkapallo- ja yleisurheilukentillä voi samanaikaisesti olla yhteensä enintään 30 henkilöä ja hekin enintään 10 henkilön ryhmiin jakautuneina siten, ettei lähikontakteja synny.

Pienillä ulkoliikuntapaikoilla voi olla samanaikaisesti enintään 10 henkilöä. Golf-kenttien osalta virasto suosittaa rajaksi 50 henkilöä, ja hekin enintään 10 hengen ryhmissä ja lähikontakteja välttäen.

Kilpailuja ja otteluita ulkoliikuntapaikoilla ei voi järjestää toukokuun aikana. Kesän tapahtumien osalta aluehallintovirastot eivät tässä vaiheessa pysty antamaan vastauksia. Kesää koskevat päätökset valmistellaan toukokuun loppuun mennessä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.