Hyvinkään iltarastit jatkuvat omatoimirasteina – suunnistuskarttoja voi tulostaa maksutta HyRan sivuilta

Hyvinkään iltarastit jatkuvat koronatilanteen takia omatoimirasteina ainakin toukokuun loppuun asti. Rasteja on tällä hetkellä maastossa Koskelankulma-Kaukas-kartalla 30.4. asti ja Nopon kartalla 29.4.–6.5.

Jatko-ohjelma nähtävissä Hyvinkään Rastin internetsivuilla (www.hyvinkaanrasti.fi), joilta suunnistuskartat on tulostettavissa maksuttomasti. Sivuilla myös tarkempaa tietoa radoista ja ohjeistus paikoille.

Radat on tarkoitettu kierrettäväksi yksin tai oman perheen kanssa. Sekä Koskelankulman että Nopon maasto on nopeakulkuista ja polkurikasta kangasmetsää. Nopossa on jyrkkiä ja pienipiirteisiä rinteitä, jotka tuovat sekä fyysistä että taidollista haastetta.

Koronarajoitusaikana on suositeltu ulkoliikuntaa. Kun suosituissa luontopaikoissa saattaa olla ruuhkaa, voi suunnistaessa kulkea omia polkuja ja hyödyntää muita alueita. Hyvinkään Rastin omatoimirastit sijaitsevat enintään 10 km Hyvinkään keskustasta, joten niillä on oiva mahdollisuus tutustua lähiympäristön metsiin.

Hyvinkään Rastilla on myös kiintorastistoja kaupunkialueella ja MOBO-rasteja, joita suunnistetaan maksuttomalla älypuhelinsovelluksella. Lisätietoa näistä Hyvinkään Rastin nettisivuilla.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut