Riihimäen Raviradalla ilkivaltaa – Halinen: "Ilmeisesti oli yritetty rakentaa skeittirataa"

Riihimäen Ratsastajien kisa-aitauksesta ei ole jäljellä kuin kasa rikottuja lautoja. Eeva Torttila

Ilkivallantekijät ovat riehuneet Riihimäen Raviradalla. Torstain ja perjantain välisenä yönä ravikatsomossa oli revitty muun muassa pöytiä ja paneeleita irti.

– Ilmeisesti oli yritetty rakentaa skeittirataa, Riihimäen Raviseuran puheenjohtaja Ilmari Halinen epäili.

Hän arvioi vahinkojen olevan noin tuhannen euron luokkaa. Raviseuralla on parhaillaan menossa radalla tuomaritornin kattoremontti, joten tihutyö huomattiin tuoreeltaan.

– Kun radalla käy muun muassa koiranulkoiluttajia, ei tekisi pahaa, jos he vaikka ilmoittaisivat poliisille mahdollisista havainnoistaan.

Halisen mukaan valvontaa radalla tehostetaan.

– Tämä on jokavuotinen riesa.

Ravikauden alkamisesta ei vielä ole tietoa. Ensimmäinen mahdollinen tapahtuma olisi 14.6., mutta kokoontumisrajoitukset saattavat estää vielä tuonkin tapahtuman.

– Ja ravit ilman yleisöä olisi Riihimäellä hyvin kyseenalainen asia, Halinen toteaa.

Raviseuraa suuremman vahingon talven aikana on kokenut Riihimäen Ratsastajat, joiden kilpakentän aitaus raviradalla on tuhottu kokonaan. Osin tuho oli saatu aikaan jo aiemmin talvella, ja loppu viime viikkoina.

– Pari hiljaista vuotta tässä olikin välissä. Kun on kunnon talvi, kentät on jätetty rauhaan, mutta lumettomana talvena sinne on liian helppo mennä, RiRan puheenjohtaja Jaana Tengman harmittelee.

45x80-metrisen kentän korjaus tullee maksamaan parituhatta euroa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut