Ranskalaisjoukkueen lääkäri teki itsemurhan koronavirusdiagnoosin kuulemisen jälkeen

Suuri suru kohtasi jalkapallon Ranskan pääsarjassa pelaavan Reimsin sunnuntaina, kun seura sai tiedon sen pitkäaikaisen lääkärin Bernard Gonzalezin kuolemasta. Gonzalezilla oli todettu koronavirus, ja uutistoimisto AFP:n lähteiden mukaan hän teki itsemurhan.

– Reims itkee Bernard Gonzalezia. Ei ainoastaan vain seura vaan sadat miehet ja naiset Reimsissä, seura kertoi tiedotteessaan.

Reimsin pormestari Arnaud Robinet vahvisti AFP:lle, että hän oli saanut viranomaisilta tiedon 60-vuotiaan henkilön itsemurhasta. Henkilö oli työskennellyt seurassa yli 20 vuotta. Gonzalezin kerrottiin olleen hyvässä kunnossa vielä pari päivää sitten.

– Olen järkyttynyt hänen kuolemastaan, koska tunsin hänet usean vuoden ajan. Hän ei ollut vain seuran lääkäri vaan hän oli monien reimsiläisten yleislääkäri. Hänet tunnettiin humaaniudestaan ja ammattitaidostaan, Robinet kertoi.

Jalkapalloseura Reimsin puheenjohtaja Jean-Pierre Caillot oli tyrmistynyt uutisesta.

– Tämä pandemia iskee Reimsin sydämeen. Hieno urheilupersoona ja -ammattilainen on jättänyt meidät, Caillot kertoi.

Ranskassa koronavirukseen on kuollut yli 8 000 ihmistä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut