Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuorkauppakamarin Sähköauto Race -tapahtuma sai kunniamaininnan ja Riihimäen–Hyvinkään-seudun Eveliina Leino palkittiin

Riihimäen-Hyvinkään seudun nuorkauppakamarin viime vuoden puheenjohtaja Eveliina Leino palkittiin alueen parhaana puheenjohtajana Suomen Nuorkauppakamarit ry:n B-alueen vuosikokouksessa Imatralla 11.3. Palkinnot jaettiin viime vuodesta.

B-alueelle kuuluu 12 kamaria Kanta- ja Päijät-Hämeestä, Uudeltamaalta, Kymenlaaksosta, Etelä-Karjalasta ja Etelä-Savosta. Tänä vuonna Leino on B-alueen aluejohtaja.

Perustelujen mukaan Leino on johtanut omalla esimerkillään, ollut aktiivinen ja avulias.

– Hän on tehnyt töitä sen eteen, että paikalliskamarin talousalueella kamari tunnetaan aktiivisena ja yhteiskuntaan vaikuttavana toimijana, perusteluissa sanotaan.

Riihimäen-Hyvinkään seudun nuorkauppakamari sai myös kunniamaininnan "Alueen paras projekti 2022" -sarjassa viime kevään Sähköauto Race -tapahtumasta. Autosuunnistus järjestettiin 28. toukokuuta Hyvinkäällä ja Riihimäellä.

Autosuunnistukseen oli varattu koeajosähköautoja, ja kisaan pystyi osallistumaan myös omalla sähkö- tai hybridiautolla. Kunniamaininnan myöntämistä Sähköauto Racelle perusteltiin muun muassa seuraavasti: "Idea oli tuore ja sen avulla haluttiin nostaa kamarin toimialuetta esiin positiivisella tavalla."